Πολύ κοντά σε συμφωνία, πιθανό το ενδεχόμενο υπογραφής προσύμφωνου!

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία βρίσκονται οι διοικούντες της ΚΑΕ με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού σχήματος για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας. Δεν αποκλείεται στο τέλος των σημερινών διαβουλεύσεων να υπογραφεί και προσύμφωνο που θα βάλει στις “ράγες” την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις και αναλύουν όλα τα δεδομένα. Η πορεία των συζητήσεων πηγαίνει πολύ καλά και αυτό που προκύπτει ως εκτίμηση – και από τις δύο πλευρές – είναι πως η οριστική συμφωνία είναι πολύ κοντά.

Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπογραφεί σήμερα μάλιστα προσύμφωνο ανάμεσα στην ΚΑΕ Άρης και τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού σχήματος, ώστε να μπει η υπόθεση στην τελική ευθεία.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλώς, είναι πιθανό οι επιχειρηματίες που θα αποκτήσουν τις μετοχές της ΚΑΕ να βρίσκονται την Τρίτη στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, μια εκτίμηση ή ακόμα και μια αισιοδοξία που προέρχεται και από τις δύο πλευρές δεν σημαίνει οριστική συμφωνία. Αυτή θα προκύψει όταν πέσουν οι υπογραφές και αυτό είναι κάτι που πάντα πρέπει να επισημαίνεται.

To Top