Πολύ κοντά στην Εθνική Ιταλίας ο Αντσελότι

Σε προχωρημένες επαφές με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα της πατρίδας του είναι ο Κάρλο Αντσελότι.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν, από τον πάγκο της οποίας αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, φαίνεται πως «κερδίζει» τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην κούρσα για την διαδοχή του Τζιαμπέρο Βεντούρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Αντσελότι συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Φαμπριτσίνι και Αλεσάντρο Κοστακούρτα, την Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρώμης.

Η συνάντηση κράτησε περίπου μιάμιση ώρα και οι άνθρωποι της Π.Ο. της Ιταλίας φαίνεται πως… πίεσαν τον συμπατριώτη τους να απαντήσει άμεσα θετικά.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπήρξε ταύτιση στη φιλοσοφία των δύο πλευρών, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς η Ομοσπονδία διαθέτει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στον νέο προπονητή, ενώ το μπάτζετ του Αντσελότι είναι σαφώς υψηλότερο.

Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά αυτό το εμπόδιο θα προσπεραστεί και ο Αντσελότι θα είναι ο νέος τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα».

To Top