Πολύ… σπέσιαλ δήλωση από Μουρίνιο: «Μόνο εμένα ήθελαν στην εθνική Πορτογαλίας, αλλά είπα όχι»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε τις επαφές που είχε με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, το όνομα του προπονητή της Ρόμα «έπαιξε» δυνατά σε όλα τα ρεπορτάζ για την αντικατάστασή του.

Τελικά, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος δεν συνέχισε στην εθνικηΒελγίου, είναι αυτός που διαδέχθηε τον Σάντος, αλλά ο Μουρίνιο υποστήριξε πως ο ίδιος ήταν η μοναδική επιλογή των συμπατριωτών του, αλλά αρνήθηκε.

«Σήμερα μπορώ να σας μιλήσω για ένα ζήτημα το οποίο δεν θα σας ενδιαφέρει, αλλά θα πάρω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, γιατί αυτά που είπε με κάνουν υπερήφανο. Δεν ήμουν η πρώτη του επιλογή, αλλά η μόνη του επιλογή. Αποφάσισα να μην πάω. Είμαι εδώ και αυτό μετράει» είπε ο Μουρίνιο.

Κατά την παρουσίαση του Μαρτίνεθ, πάντως, ο πρόεδρος της πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες, είχε πει: «Μιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους ειδικά από την Πορτογαλία, αλλά μπορώ να πω ότι ο μόνος στον οποίο κάναμε πρόταση ήταν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ».

To Top