ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άφθονο υλικό προς ανάλυση από το ΣΕΦ, σε κεντρικό πλάνο η νοοτροπία

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση, έχοντας πολύ υλικό από τον χθεσινό φιλικό αγώνα στο ΣΕΦ για να αναλύσουν ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του με τους παίκτες της ομάδας.

Οι κίτρινοι ηττήθηκαν στα δύο πολύ υψηλού επιπέδου φιλικά σε αυτή την προετοιμασία. Με πρωταθλητές Ευρώπης έπαιξαν των οποίων οι απουσίες αναλογικά δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές του Άρη την δεδομένη χρονική στιγμή.

Τα αποτελέσματα ουδεμία σημασία έχουν. Για τα συγκεκριμένα δύο φιλικά ίσως να μην έχουν τόση σημασία ούτε τα καλά ή άσχημα διαστήματα. Εκεί που επικέντρωσε ορθώς την προσοχή του ο Πρίφτης ήταν στη νοοτροπία, η οποία μεταφράζεται μέσα στο γήπεδο κυρίως στις αντιδράσεις που είχε η ομάδα του είτε μετά από ένα καλό διάστημα, είτε μετά από ένα άσχημο χρονικό σημείο στα δύο φιλικά.

Η σωστή αντίδραση απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι αυτή που θα βελτιώσει τη νοοτροπία και προφανώς ο Πρίφτης είδε πράγματα που του άρεσαν και κάποια άλλα όχι.

Όλα αυτά αναλύονται από σήμερα μέσα στο παρκέ και μπροστά σε μια οθόνη, ώστε όλοι να δουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι μέσα στο γήπεδο.

To Top