«Πονάει η ψυχή μου…»

Ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς με διαδικτυακό του μήνυμα εκφράζει τον πόνο του για την ουραγό Ντόρτμουντ και δηλώνει πως κατανοεί τις αποδοκιμασίες του κόσμου, αλλά ζητεί τη συμπαράστασή τους.

Η ήττα από την Άιντραχτ έφερε την Ντόρτμουντ στην τελευταία θέση της Bundesliga και τους πιστούς οπαδούς της να την αποδοκιμάζουν για την εφιαλτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς με ένα διαδικτυακό μήνυμα ανέλαβε εκπροσωπώντας όλη την ομάδα την ευθύνη για την κατρακύλα, έδειξε κατανόηση για τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά ζήτησε να σταθούν κοντά στην ομάδα για να βγει από το αδιέξοδο.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να λες πολλά πράγματα, αλλά να βγάζεις το σκασμό και να παίζεις μπάλα. Όμως ήθελα να πω κάποια πράγματα. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα και την ομάδα, αλλά εμείς φταίμε γι’ αυτό και κανένας άλλος. Κατανοώ πλήρως τις αντιδράσεις των οπαδών μας μετά το τέλος του αγώνα, αν και πονά η ψυχή μου. Ο κόσμος μας στις εξέδρες είναι στενοχωρημένος και οργισμένος, όπως κι εμείς οι παίκτες, αλλά η διαφορά είναι πως εμείς φέρουμε ευθύνη γι’ αυτό. Είναι δικαιολογημένη η αντίδραση του κόσμου, αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος που κάνουν άλλες ομάδες και να μην μείνουμε ενωμένοι σε μια τέτοια κατάσταση. Έχουμε αποτύχει σαν ομάδα και σαν ομάδα πρέπει να βγούμε από την κρίση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, διαφορετικά θα γίνουμε σαν κάποιες ομάδες που δεν περίμεναν ποτέ να βρεθούν τόσο χαμηλά και τελικά δεν κατάφεραν ποτέ να ξεφύγουν από εκείνη τη θέση. Συγγνώμη για τη φλυαρία μου, αλλά έτσι αισθάνομαι και όσα αναφέρω είναι από καρδιάς. Ένα πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει: η Μπορούσια δεν θα πέσει ποτέ», δήλωσε ο Γερμανός μέσος.

πηγή: sportfm.gr

To Top