ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Πονοκέφαλος» για Πρίφτη – Με δυο νέες απουσίες η σημερινή προπόνηση

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο στις 19:00 τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο του τέταρτου αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι-οφ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει σήμερα το απουσιολόγιό του να γεμίζει με νέα ονόματα.

Συγκεκριμένα, πέρα των Χάγκινς και Ξανθόπουλου, δεν προπονήθηκαν σήμερα οι Σίμτσακ και Τσούπκοβιτς, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Ζάρας.

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ:

«Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο Τετάρτη (11/5, 19:00, NS3 / NS3 HD) τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η ομάδα μας έκανε σήμερα μία απογευματινή προπόνηση, στο «Nick Galis Hall».

Ο Jamelle Hagins και ο Βασίλης Ξανθόπουλος (σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν) ήταν απόντες, αλλά αυτά δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Βασίλης Σίμτσακ έμεινε εκτός προγράμματος και έκανε θεραπεία στη γάμπα, ενώ ο Slavewn Cupkovic αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του, από τον χθεσινό αγώνα. Ο Θόδωρος Ζάρας από την πλευρά του ακολούθησε ένα μικρό μέρος του προγράμματος».

To Top