ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πονοκέφαλος η μεσαία γραμμή, χωρίς δεύτερη επιλογή μετά τον τραυματισμό του Σιώπη

Η αλλαγή του προγράμματος και η επανέναρξη του πρωταθλήματος από την 16η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο δημιουργεί στον Σάββα Παντελίδη έναν έντονο προβληματισμό, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του Μανώλη Σιώπη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο μέσος του Άρη έχει υποστεί μία διάταση και όσο είναι αμφίβολος για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας, τόσο θα… πονοκεφαλιάζει ο προπονητής του. Κι αυτό γιατί στον συγκεκριμένο αγώνα, είχε δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ο Μιτζέν Μπάσα (είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Μοναδική επιλογή -πλέον- για τον Σάββα Παντελίδη, ο Χαβιέ Ματίγια! Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του, καθώς ο Μπάσα είναι νοκ άουτ και ο Σιώπης παραμένει αμφίβολος.

Είναι γεγονός πως στο ρόστερ του Άρη υπάρχουν παίκτες για τη μεσαία γραμμή, αλλά δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν και βρίσκονται σε διαδικασία συζήτησης με την ομάδα για να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Έτσι, ο 53χρονος κόουτς καλείται να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μανώλη Σιώπη και εφόσον ο Έλληνας μέσος δεν προλάβει να καλύψει εκ των έσω το κενό, με… αλχημείες και μετατόπιση κάποιου άλλου παίκτη από άλλη θέση στο κέντρο του Άρη.

To Top