Ποντάρει σε Τσέζαρεκ, αφήνει έξω Σολτάνι ή Καστίγιο

Και μόνο το γεγονός ότι ο Άρης είχε έντεκα αγωνιστικές (ξεκινώντας από το περσινό πρωτάθλημα) να σκοράρει με επιθετικό δείχνει πολλά, σε ότι αφορά την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ο Άρης έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι δυσκολεύεται στο επιθετικό κομμάτι, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ βρήκε δίχτυα με τον Πανιώνιο και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ελπίζει πως ο Κροάτης θα είναι η λύση στα σχέδια του.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Κροάτης επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο 68′ και είχε σκοράρει στο 73′, επιστρέφοντας στα γκολ μετά από 371 μέρες.

Την ίδια ώρα, ο Πρόμπιερζ είναι προβληματισμένος από την παρουσία των Σολτάνι και Καστίγιο. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Πολωνός προτίθεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του Άρη με τον Τσέζαρεκ, επιδιώκοντας λύσεις στο σκοράρισμα.

Με δεδομένη λοιπόν, την επιστροφή του Ούμπιντες στην 11άδα, από τη στιγμή που εξέτισε την τιμωρία του, ο Πρόμπιερζ σκέφτεται να αφήσει κάποιον από τους Σολτάνι ή Καστίγιο εκτός του αρχικού σχήματος με τους πράσινους.
Ο προπονητής του Άρη στις προπονήσεις που ακολουθούν σήμερα και αύριο θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, ζητώντας να επιτύχει την ουσία και ουσία στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες…

Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Νέτο μετά τον τραυματισμό του, δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει την επιστροφή του σε ρόλο δεξιού μπακ στην ενδεκάδα των κίτρινων…

To Top