ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ποντάρει” στην ψυχολογία και στο κίνητρο της Ευρώπης!

Ήταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία, καθώς με την είσοδό τους στον αγώνα, έκαναν την διαφορά και έβγαλαν τον Άρη από την δύσκολη θέση.

Κρίστιαν Λόπεθ και Φακούντο Μπερτόγλιο, αποδείχθηκαν “χρυσές αλλαγές” και “λύτρωσαν” τον Άρη με τις προσπάθειές τους, σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ γνωρίζει πολύ καλά πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αυτή τη στιγμή την ψυχολογία τους στα ύψη και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ειδικά σε αυτή τη χρονική περίοδο, που καμία ομάδα και κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι στον απόλυτο βαθμό της ετοιμότητάς του, η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο.

Η απόφαση για να ξεκινήσει βασικός αύριο κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα ο Κρίστιαν Λόπεθ, ήταν σχεδόν… άμεση. Ο Ισπανός θα αγωνιστεί από την αρχή του αγώνα και επιθυμία του Ένινγκ, είναι να φτάσει σωστά η μπάλα προς τον ίδιο για να του δοθούν οι ευκαιρίες να σκοράρει. Αυτό δούλεψε τις προηγούμενες μέρες και ζήτησε από τους παίκτες του. Να εκμεταλλευτούν το καλό μομέντουμ του Ίβηρα φορ, στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της καριέρας του!

Ο σαφέστατα πιο έμπειρος… ευρωπαϊκά, Φακούντο Μπερτόγλιο, με 18 συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Λαμία, με ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα γκολ. Επίσης με ανεβασμένη ψυχολογία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι και το ματς της πρεμιέρας, ο ρόλος που του είχε αποδοθεί από τον προπονητή, ήταν ο παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο για να δίνει λύσεις. Με την εμφάνισή του την περασμένη Παρασκευή κέρδισε πόντους και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε οι πιθανότητες να είναι στους βασικούς από εδώ και στο εξής, είναι πολύ μεγάλες.

 

To Top