ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ποντάρει” στην ψυχολογία ο Ένινγκ για την αρχική ενδεκάδα

Μόλις δυο μέρες είχε στην διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ για να προετοιμάσει κατάλληλα τον Άρη για την σημερινή αναμέτρηση στην Λάρισα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γερμανός, σε αυτή την προετοιμασία… εξπρές ενόψει ΑΕΛ, δεν μπόρεσε να μπει στην διαδικασία να δοκιμάσει πολλά πράγματα, σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα του Άρη.

Εκεί που “ποντάρει” είναι στην ψυχολογία της ομάδας, που έχει βελτιωθεί σημαντικά μετά τις δύο νίκες στο 2020 και κυρίως στο γεγονός πως οι παίκτες που ξεκινούν βασικοί, έχουν βρει για τα καλά τα πατήματά τους και την χημεία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, λοιπόν, όπως τόνισε και ο ίδιος χθες στην συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δεν αποκλείεται και αύριο να επιλέξει τους ίδιους έντεκα.

«Όλα είναι πιθανά και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και τις ανάλογες λύσεις από τον πάγκο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εφόσον, το κάνει πράξη, τότε στο τέρμα θα είναι ο Κουέστα, με τετράδα στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήση και Κόρχουτ. Στα χαφ οι Σάσα και Ματίγια, με τους Γκάμα-Φέτφα στις πτέρυγες και τον Λάρσον πίσω από από τον Ιντέγε, στο 4-4-1-1 του Γερμανού προπονητή.

To Top