Ποντάρουμε γερά στην Νότιγχαμ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Το πρώτο «δυνατό» κουπόνι μετά απο τις γιορτές κρατάμε στα χέρια μας με τις ομάδες από την Αγγλία να επιστρέφουν στη δράση, ενώ κανονικά συνεχίζεται και το πρωτάθλημα σε Ισπανία, Ελλάδα, Γαλλία και Κύπρο.

Βέβαια ακόμα δεν έχουμε το «πλήρες» κουπόνι που γνωρίζουμε, καθώς οι… Βόρειοι (σ.σ: Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία κλπ) δεν έχουν αρχίσει ακόμα τις υποχρεώσεις τους. Παρ’ όλα αυτά και σήμερα τα σημεία που «αλιεύουμε» είναι πολλά και «δυνατά».

Αρχίζουμε με τα Μονά όπου βρίσκεται η πιο δυνατή μας πρόταση για σήμερα. Πρόκειται για τον «Άσσο» της Νότινγχαμ με αντίπαλο την Πιτέρμπορο. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν και την καλύτερη δυνατή περίοδό τους και σήμερα θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να διατηρηθούν στη ζώνη των πλέι οφ. Έχουν να αντιμετωπίσουν μία κακή ομάδα που βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην Α’ Αγγλίας και δεν αποτελεί φόβητρο εκτός έδρας. Κλείνουμε προς τον «Άσσο» που αναλογικά με τη διαφορά των δύο ομάδων πληρώνει καλά (1.80). Συνεχίζοντας στην κατηγορία «Μονά» βρίσκουμε ακόμα δύο «καλούς» Άσσους. Απο την Α’ Σκωτίας τη Χάμιλτον και απο τη Σούπερ Λίγκα την ΑΕΚ.

Η Χάμιλτον αναμένεται να αγωνιστεί ενισχυμένη, αφού επιστρέφουν για λογαριασμό της οι Φίνι, Χέντρι και Κίτινγκς, τρεις εκ των φετινών βασικών ποδοσφαιριστών και στηρίζουμε τον «Άσσο» κόντρα στην Κάουντενμπιθ σε απόδοση 1.85. Στην ΑΕΚ το παιχνίδι με τους Ακρίτες είναι ζωής ή θανάτου και το 2.06 που παίζεται η νίκη της Ένωσης είναι μία καλή απόδοση, αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό το εντός έδρας παιχνίδι είναι για τους παίκτες του Λίνεν «τελικός». Η Ξάνθη απο την άλλη μετά την ευρεία νίκη επί του ΟΦΗ ανάσανε βαθμολογικά και σίγουρα θα περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο σήμερα στο ΟΑΚΑ. Κλείνουμε με δύο διπλά. Το ένα Διπλό Draw No Bet στον αγώναΟλυμπιακός Λευκωσίας – ΑΕΚ Λάρνακας που πrοσφέρεται σε απόδοση 1.80 και το άλλο Λίνκολν – Νιούπορτ σε απόδοση 2.20.

Στις «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας έρχεται απο την Premier League και είναι το 1Χ της ΚΠΡ με αντίπαλο την Τότεναμ σε απόδοση 2.17. Το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο των γηπεδούχων. Ο Άγγλος τεχνικός προπονούσε μέχρι πέρσι τα «σπιρούνια» και η φυγή του το καλοκαίρι έγινε με… ιδιαίτερο τρόπο. Οι γηπεδούχοι σήμερα με νίκη δίνουν αξία στο «διπλό» του «Στάμφορντ Μπριτζ» και αποκτούν ελπίδες για παραμονή. «Έκπληξη» βλέπουμε και στο Φούλαμ – Γουίγκαν καθώς πάμε με το Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 3.00, ενώ τέλος Χ2 «παίρνουμε» στην αναμέτρηση Μονπελιέ – Λοριάν σε απόδοση 2.15.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 παιχνίδια σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) με συνολικό ποντάρισμα 63€. Αναλυτικά τα σημεία:

Αγία Νάπα – Πάφος 2 DNB (2.05)

Μπάρνλεϊ – Κρίσταλ Πάλας 2 DNB (1.95)

Σριούσμπερι – Χάρτπουλ 1 (1.83)

Μπολόνια – Κιέβο 1 (2.20)

Στο Μπάσκετ ο tipster μάς έχει επιλέξει στην κατηγορία EU Basket τρεις αγώνες απο το γερμανικό πρωτάθλημα με πιο δυνατό σημείο το -2.5 της Όλντενμπουργκ σε απόδοση 1.85. Δείτε εδώ αναλυτικά τις τρεις σημερινές προτάσεις.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, ΠοδόσφαιροΜπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

To Top