ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ποντάρουν πολλά στον Νταρίντα ενόψει της νέας σεζόν

Ήρθε στη χειμερινή περίοδο και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τους πάντες στον Άρη. Ο λόγος για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα που με τον επαγγελματισμό και την ποιότητά του ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και δικαίως αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν.

Κάτι που όχι μόνο αποδείχτηκε από τον κόσμο που τον ψήφισε αλλά και από το γεγονός ότι ο Τσέχος αποδείχθηκε ένα από τα “όπλα” της ομάδας στην καλή πορεία των πλέι οφ βάσει εικόνας της ομάδας. Αποτέλεσμα τον τρίτο σκόρερ του Άρη έχοντας πέντε γκολ, τρία λιγότερα από τον δεύτερο Γκρέι (8 γκολ) και έξι τέρματα λιγότερα από τον πρώτο Πάλμα (11 γκολ). Ήταν ο κορυφαίος στις ασίστ μαζί με τον Πάλμα, έχοντας συνολικά τέσσερις. Όλα αυτά στην κανονικά διάρκεια.

Στα πλέι οφ όλο το παιχνίδι του Άρη περνούσε από τα πόδια του. Είχε 62 μεταβιβάσεις και δεύτερος ήταν ο Πάλμα με 44 μεταβιβάσεις. Επίσης ήταν δεύτερος στην κατηγορία των κλεψιμάτων. Είχε 28 κλεψίματα και ο πρώτος, Μαζικού, “έγραψε” 30.

Ο Νταρίντα απέκτησε ηγετικό ρόλο στον Άρη και δεν αποκλείεται πως θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχθεί ο Τόλης Τερζής στην ομάδα που θέλει να “χτίσει” μαζί με τον Παλίκουτσα ενόψει της νέας σεζόν.

To Top