Ποντίκια «κατέλαβαν» το «Ολντ Τράφορντ»

Ένα όχι άγνωστο στο παρελθόν πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Γιουινάιτεντ καθώς στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ» το τελευταίο καιρό εκτός από χιλιάδες φίλους της ομάδας την εμφάνιση τους κάνουν και ουκ ολίγα …τρωκτικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ρεπόρτερ της ανακάλυψε έκθεση υγιεινής στην οποία καταγράφεται η συνεργασία του συλλόγου του Μάντσεστερ με συνεργείο ελέγχου παρασίτων για να παρακολουθεί τα προβλήματα με τα τρωκτικά στη Βόρεια και τη Νότια εξέδρα του «Θεάτρου των ονείρων».

Και εκτιμάται ότι η εισβολή δεν περιορίζεται μόνον στις εν λόγω περιοχές αλλά έχει εξαπλωθεί και σ’ άλλα μέρη του γηπέδου
«Είναι ένας εφιάλτης και δυσκολεύονται να απαλλαγούν από αυτά» δήλωσε πηγή στη Γιουνάιτεντ.

Το πρόβλημα δεν είναι πρωτόγνωρο καθώς ανάλογα κρούσματα είχαν παρατηρηθεί τόσο το 2012 στην καντίνα του προσωπικού του γηπέδου, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα ένα ποντίκι είχε εντοπιστεί να περιφέρεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια αγώνα με τη Γουέστ Χαμ .

Αλλά και το 2006 ποδοσφαιριστές της Μπέρτον είχαν εκφράσει τα παράπονα τους επειδή ποντίκια είχαν κατακλύσει τον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Γιουνάιτεντ για το κύπελλο Αγγλίας.
Σύμφωνα με τον σύλλογο διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση έλεγχοι και λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

πηγή: onsports.gr

To Top