Πορεία από 20.000 οπαδούς της Λέστερ προς τιμήν του νεκρού ιδιοκτήτη!

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Λέστερ μετά τον αδόκητο χαμό του Vichai Srivaddhanaprabha θα είναι ιδιαίτερο, με τη διοίκηση και τους οπαδούς να συνεχίζουν τις εκδηλώσεις τιμής για τον νεκρό ιδιοκτήτη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

H ποδοσφαιρική οικογένεια της Λέστερ υπέστη ένα ανεπανόρθωτο σοκ με το θάνατο του ιδιοκτήτη της Vichai Srivaddhanaprabha, που ήταν μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το γήπεδο στις 27 Οκτωβρίου, και ο χρόνος που έχει περάσει από τότε δεν είναι αρκετός για να επουλώσει τις πληγές της.

Το περασμένο Σάββατο οι παίκτες και οι φίλοι των “αλεπούδων” τίμησαν τον αδικοχαμένο Ταϊλανδό κροίσο στο πλαίσιο της εκτός έδρας νίκης της Λέστερ με την Κάρντιφ για το πρωτάθλημα (πρώτο ματς μετά το θάνατό του) ενώ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη του θα κορυφωθούν το ερχόμενο Σάββατο (10/11).

Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο του αγώνα με την Μπέρνλι στο “King Power Stadium” που θα είναι ο πρώτος εντός έδρας μετά την τραγωδία που χτύπησε τους πρωταθλητές Αγγλίας του 2016, με την “Daily Mail” να αναφέρει πως χιλιάδες κόσμου θα κάνουν πορεία στη μνήμη του Srivaddhanaprabha.

Συγκεκριμένα, οι αρχές της πόλης του Λέστερ είναι έτοιμες να συνοδεύσουν 20.000 κόσμο που θα αρχίσουν πορεία από την Πλατεία Jubilee και διασχίζοντας πορεία 2 μιλίων (μέσα από τις οδούς Upperton, Raw Dykes και Western Boulevard) θα καταλήξουν στο πάρκινγκ του “King Power Stadium”, τον τόπο του δυστυχήματος.

Εκεί θα αποδώσουν φόρο τιμής στον νεκρό ιδιοκτήτη ενώ η επίσημη Λέστερ θα τον τιμήσει και στο πλαίσιο του αγώνα: παρουσιάζοντας μέσα από τα μάτριξ ένα video με στιγμές του Srivaddhanaprabha από την παρουσία του στην Λέστερ και χαρίζοντας στους οπαδούς που θα βρεθούν στις εξέδρες κασκόλ, κονκάρδες και άλλα συλλεκτικά αναμνηστικά.

To Top