ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πορνοστάρ έγινε παράγοντας σε ποδοσφαιρική ομάδα… (photos)

Είναι, λοιπόν, η νέα γενική διευθύντρια της Μαρούβιουμ, που είναι ερασιτεχνική ομάδα της Ιταλίας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, καθώς αυτό είναι σίγουρα το πρώτο βήμα για μια μεγάλη καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Διότι, είναι σίγουρο ότι σύντομα μεγάλες ομάδες, ακόμα και της Serie A, θα εκτιμήσουν τα προσόντα της Σάρα και θα της ζητήσουν μεταγραφή!

Η Τομάζι δεν είναι καμιά τυχαία. Μοντέλο, ηθοποιός, αλλά και πολιτικός καθώς στην προσπάθειά της να ανακηρυχθεί άξια διάδοχος της Τσιτσιολίνας έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος της Μόντσα.Επίσης, είναι ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στα περίφημα μπούνγκα – μπούνγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι. Να πως ανοίγει η πόρτα της Μίλαν!

«Δεν ήθελα να κάνω ταινία πορνό, αλλά με κατέλαβαν οι εξωγήινοι, μου έβαλαν ένα τσιπ και υποχρέωσαν να παίξω στο φιλμ» έχει πει η Τομάζι αναφερόμενη στη συμμετοχή της σε αισθησιακές ταινίες. Σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει ότι όταν γύριζε τις σκηνές βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών τα οποία της χορήγησαν χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, οι παραγωγοί της ταινίας.

images-1-690x377 sara_directiva1-690x377 sara_kentriki-690x377 sara-tommasi-hip-hop-italiano-10-665x363

Πηγή:www.sdna.gr

To Top