Πορτογαλική Λίγκα: «Δεν υπήρξε αίτημα για αναβολή του Μπελενένσες – Μπενφίκα»

Στην επιβεβαίωση ό,τι δεν υπήρξε κανένα επίσημο αίτημα της Μπελενένσες για αναβολή του ματς με την Μπενφίκα και πως έπρεπε να γίνει κανονικά η σέντρα προχώρησε η Πορτογαλική Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα.

Το ματς της Μπελενένσες με την Μπενίκα, για την 12η αγωνιστική της Primeira Liga ξεκίνησε κανονικά, ωστόσο δεν τελείωσε ποτέ. Η γηπεδούχος ομάδα αγωνίστηκε απέναντι στους «αετούς» με μόλις 9 παίκτες, με τους δύο εξ αυτών να είναι τερματοφύλακες, καθώς 14 παίκτες του ρόστερ της έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους που βρήκε την Μπενφίκα να προηγείται με 7-0, ο πρόεδρος της Μπελενένσες Ρουί Πέδρο Σοάρες ξέσπασε σε κλάματα κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια. Μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε μίλησε για ντροπιαστική στιγμή στο πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα. Ωστόσο από την πλευρά της η Πορτογαλική Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LPFP) έσπευσε να επιβεβαιώσει πως δεν υπήρξε κανένα επίσημο αίτημα, από την Μπελενένσες για αναβολή του αγώνα με την Μπενφίκα κι έτσι το ματς έπρεπε να γίνει κανονικά.

To Top