ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ποσοστό μεταπώλησης 25% και 500.000 ευρώ για Μαντσίνι” λένε οι Γάλλοι

“Ποσοστό 25% μεταπώλησης και 500.000 ευρώ για Μαντσίνι”… Αυτά είναι τα στοιχεία που αναφέρουν τα Γαλλικά δημοσιεύματα για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει τον Άρη, μετά την συμφωνία για την αγορά του από την Μπορντό!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή του ο Γάλλος δημοσιογράφος Loïc Tanzi του «RMC Sport Ex» ο Άρης θα καταβάλλει στη Μπορντό το ποσό των 500.000 ευρώ.

Παράλληλα η συμφωνία των δύο πλευρών – πάντοτε όπως υποστηρίζει ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ- ο γαλλικός θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 25%.

Έτσι αν μελλοντικά οι «κιτρινόμαυροι» προχωρήσουν σε πώλησή του Μαντσίνι η Μπορντό θα βάλει στα ταμεία της ανάλογο ποσό.

Ο παίκτης άλλωστε είναι μόλις 22 ετών και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος, με τους ανθρώπους του Άρη να θεωρούν ότι έχει σημαντική αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα έρθει στη χώρα μας την ερχόμενη Δευτέρα (26/8). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη ο οποίος και θα ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο χρόνος διάρκειας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

 

To Top