Ποστέκογλου για το Σέλτικ – Ρεάλ: “Ο κόσμος περνάει δύσκολα, δεν θα του πω να μην πιστεύει στη νίκη”

Στα μάτια του Άγγελου Ποστέκογλου η Σέλτικ δεν είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ στους ομίλους του Champions League, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου πόσο σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο να προσφέρει στο κοινό την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Για πολλούς το Σέλτικ – Ρεάλ είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι, έχοντας ήδη προδικάσει το αποτέλεσμα, αφού θεωρούν δεδομένο πως οι “μερένγκες” θα είναι οι νικητές της αναμέτρησης.

Οι “καθολίκοί” έχουν καλή ψυχολογία και λίγες ημέρες μετά το 4-0 επί της Ρέιντζερς στο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν στο Σέλτικ Παρκ την πρωταθλήτρια Ευρώπης για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Από τη μεριά του, ο Άγγελος Ποστέκογλου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου σε σχετική ερώτηση που του έγινε αρνήθηκε να αποδώσει στην ομάδα του τον τίτλο του αουτσάιντερ.

“Θέλετε λοιπόν, να σκάσω τη φούσκα όλων; Θέλετε να χαλάσω όλη αυτή την εμπειρία. Όχι, χαίρομαι που οι υποστηρικτές μας φωνάζουν γι’ αυτό, δεν έχω πρόβλημα. Γι’ αυτό και αγαπάμε στο παιχνίδι.

Θέλω οι οπαδοί μας να ονειρεύονται μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες νίκες και να κερδίζουν πράγματα, αυτός είναι ο ρόλος μας ως ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Είμαι σίγουρος ότι περνούν δύσκολα στην κανονική τους ζωή σε καθημερινή βάση, δεν χρειάζεται να τους προσγειώσω και να τους πω να μην έρχονται εδώ πολύ ενθουσιασμένοι γιατί μπορεί να μην πάει καλά.

Ο ρόλος μου είναι να βεβαιωθώ ότι θα έρθουν και ελπίζω ότι θα τους κάνουμε να ενθουσιαστούν και να πανηγυρίσουν”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

To Top