Ποστέκογλου: «Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Κέιν, παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα»

Με έναν εντυπωσιακό Χάρι Κέιν να πετυχαίνει 4 γκολ, η Τότεναμ επικράτησε άνετα με 5-1 της Σαχτάρ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Λονδίνο, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να κάνει δηλώσεις σχετικά με το πολυσυζητημένο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Άγγλο επιθετικό.

Ο τεχνικός της Τότεναμ έπλεξε το εγκώμιο του Κέιν, ξεκαθαρίζοντας ότι τον υπολογίζει κανονικά ενόψει την έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την πεποίθηση ότι ο αρχηγός του παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα, παρά τα συνεχή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

«Σίγουρα, εγώ δεν θα μιλούσα για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με κάποια ομάδα. Αλλά δεν βρίσκομαι στην Μπάγερν, οπότε μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Κέιν, είναι ένας φανταστικός επιθετικός ένας από τους καλύτερος στον κόσμο. Νομίζω ότι και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μας τον βοηθάει. Λατρεύει το να σκοράρει και όπως είδατε και σήμερα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό βοήθησε τον Κέιν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Από πλευράς μου, δεν ξέρω τι σημαίνουν οι διορίες. Μία μόνο διορία ξέρω, αυτή που έρχεται όταν λήξει η μεταγραφική περίοδος. Πέρα από αυτό, είμαι ανοιχτός στον διάλογο με τον Χάρι και τον σύλλογο. Τους έχω μεταφέρει ότι αν αλλάξει κάτι να με ενημερώσουν. Δεν χρειάζεται να ξέρω τις λεπτομέρειες. Απλώς θέλω να φτιάξω σωστά την ομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω. Δεν έχουμε τον χρόνο για αυτό. Δουλεύω με ότι διαθέτω. Όπως είδατε και σήμερα, ο Κέιν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα».

To Top