Ποτσετίνο: “Δεν μου έχει πει ο Εμπαπέ ότι θέλει να φύγει”

Δεν φέρεται να έχει συζητήσει με τον Ποτσετίνο το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Παρί ο Εμπαπέ, με τον Αργεντινό τεχνικό να τονίζει ότι ο παίκτης του προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μετς.

Προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Μάλιστα, ο τεχνικός του γαλλικού κλαμπ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρεμς (29/8, 21:45) για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, διέψευσε ότι ο παίκτης του του έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους Κυπελλούχους Γαλλίας.

«Εάν μου είπε ο Εμπαπέ ότι θέλει να φύγει; Όχι. Δουλεύει πολύ καλά και προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι. Η ενημέρωση έγινε από τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και τον Λεονάρντο και ήταν ξεκάθαροι για τη θέση του κλαμπ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, επιβεβαίωσε ότι ο Γάλλος αστέρας θέλει να αποχωρήσει, κατηγορώντας παράλληλα τη Ρεάλ Μαδρίτης για… τεχνάσματα.

Ενώ, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «Parisien» την Παρασκευή (27/8), η ομάδα του Παρισιού απέρριψε και δεύτερη πρόταση των Μαδριλένων για τον Εμπαπέ, η οποία άγγιζε τα 180 εκατ. ευρώ.

To Top