Ποτσετίνο: «Είμαι περήφανος για το παρελθόν μου, αλλά πλέον συγκεντρώνομαι στην Τσέλσι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του ως ο νέος προπονητής της Τσέλσι!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος προπονητής της Τσέλσι, έκανε στην επίσημη παρουσίασή του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!
Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του στην Premier League εκφράζοντας την ευτυχία του που εντάχθηκε στους «μπλε» του Λονδίνου, ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι όχι μόνο να φτιάξει μια εντυπωσιακή ομάδα, αλλά και κατακτήσει και τρόπαια, ενώ ξεκαθάρισε ότι παραμένει περήφανος για το παρελθόν, αλλά πλέον είναι συγκεντρωμένος μόνο στο πώς θα γίνει επιτυχημένος με την Τσέλσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι:
Είναι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα το ότι επέστρεψα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Η Τσέλσι είναι μια κορυφαία ομάδα με πολλούς τίτλους και με έπεισε να αποδεχθώ την πρότασή της. Είμαι πολύ χαρούμενος και μέχρι στιγμής όλα πάνε υπέροχα. Πραγματικά έχω εμπιστοσύνη στον σύλλογο και εμπιστεύομαι την ιδιοκτησία του συλλόγου ότι θα μας παρέχει τα εργαλεία για να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι θετικοί και να έχουν πίστη».
«Δεν είμαστε ακόμα πλήρεις, θα προσθέσουμε περισσότερη ποιότητα. Το τέλος της περασμένης σεζόν δεν είναι μακριά, αλλά όταν τελειώνει μία σεζόν πρέπει να προχωράς. Δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω».
Για το μήνυμά του στους φιλάθλους της ομάδας: «Δεν θα σας πω ότι είμαι ο special one. Θα δώσω τα πάντα για τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Πρέπει να χτίσω την σχέση μου με τους φιλάθλους μας. Με γνωρίζουν λόγω του παρελθόντος μου, αλλά πλέον είμαι αφοσιωμένος στην Τσέλσι. Μπορούμε να θριαμβεύσουμε αν έχουμε πίστη και είμαστε πραγματικά όλοι μαζί».

Για την προηγούμενη θητεία του στην Premier League: «Τώρα είμαι καλύτερος τόσο ως προπονητής, όσο και ως άνθρωπος. Η εμπειρία σε κάνει να καταλαβαίνεις πράγματα. Για το παιχνίδι, αλλά και για τον χαρακτήρα σου. Είμαι πολύ περήφανος για το παρελθόν μου, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι πλέον πρέπει να συγκεντρωθώ στο τι μπορώ να καταφέρω για την Τσέλσι και ελπίζω να χτίσω μια πολύ καλή σχέση με όλους εδώ».

To Top