Ποτσετίνο: «Καμία συζήτηση, ο Μέσι αξίζει απόλυτα την Χρυσή Μπάλα – Ελπίζουμε και σε 8η»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως -ασυζητητί- ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε δικαιότατα τη Χρυσή Μπάλα.

Δικαιότατη χαρακτήρισε την κατάκτηση της 7ης Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν και προπονητής του συμπατριώτη του στους Παριζιάνους, δεν θα μπορούμε να μην αναφερθεί στον μεγάλο νικητή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αξίζει απόλυτα» τη Χρυσή Μπάλα, λέγοντας, μάλιστα, πως «δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αυτό το θέμα»!

Απαντώντας, φυσικά, με αυτόν τον τρόπο στους επικριτές του France Football και του Λιονέλ Μέσι, ιδιαίτερα στη Γερμανία, όπου υποστηρίζουν πως το τρόπαιο έπρεπε να το πάρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
«Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον Λιονέλ Μέσι και την οικογένειά του. Είναι τεράστια επιτυχία. Ελπίζω να την απολαύσει. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Αξίζει απόλυτα τη Χρυσή Μπάλα. Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό το θέμα. Μπορώ να καταλάβω ότι σε άλλες χώρες κάποιοι δεν συμφωνούν, αλλά νομίζω ότι το άξιζε».

Και συνέχισε: «Ελπίζουμε, επίσης, ότι αυτή είναι η πρώτη μέρα της πορείας για μια 8η Χρυσή Μπάλα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που έχουμε τον Μέσι εδώ. Ελπίζουμε, επίσης, να έχουμε στο τέλος της χρονιάς, πέρα από ένα ατομικό βραβείο, και τρόπαια του συλλόγου. Είναι κάτι που όλοι θέλουμε εδώ στον σύλλογο».

To Top