Ποτσετίνο: «Όνειρο λίγους μήνες πριν, ο ημιτελικός Champions League στο γήπεδο μας»

Ανυπόμονος για την μεγάλη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League, εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός της Τότεναμ, μίλησε για τα δικά του συναισθήματα ενόψει αυτών των δύο αγώνων, αλλά δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των αντιπάλων, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις δηλώσεις του, στον Έρικ Τεν Χαγκ.

«Πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις και αύριο θα παίξουμε το πρώτο. Είναι κομβικό να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, έχοντας πάντοτε στο μυαλό μας, πως υπάρχει και ο επαναληπτικός. Είναι ένα παιχνίδι που είναι αδύνατο να ισχυρίζεσαι πως υπάρχει κόπωση και να μην είσαι ενθουσιασμένος που θα παίξεις. Όλα είναι στο μυαλό, η ενέργεια θα υπάρχει εκεί έξω» είπε αρχικά ο Ποτσετίνο και συνέχισε: «Θα είναι μια μαγική νύχτα να παίζουμε ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ στο καινούριο ματς γήπεδο, είναι κάτι που πριν από λίγους μήνες, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς».

Ο Ποτσετίνο στη συνέχεια μίλησε και για τον αντίπαλο: «Ο Άγιαξ αξίζει 100% να βρίσκεται εδώ και πρόκειται να γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Για να φτάσεις σε έναν ημιτελικό, προϋποθέτει πως έχεις μια ομάδα με ποιότητα. Ο Άγιαξ παρέμεινε αήττητος στους ομίλους και στη συνέχεια έθεσε εκτός, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους. Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναπτύσσει τις ιδέες του πάνω σε αυτή την ομάδα και πιστεύω πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συναντηθούμε».

Από την πλευρά του ο Λούκας Μόουρα που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ, επισήμανε: “Το παιχνίδι με τη Σίτι ήταν το πιο έντονο από πλευράς συναισθημάτων στην καριέρα μου” ενώ πρόσθεσε για την απουσία του Σον: “Ο Σον είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικά σημαντικός για εμάς, αλλά έχουμε και άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη δουλειά και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

To Top