Πουέμπλα: «Ζητούσε πολλά ο Καστίγιο, αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας»!

Η Πουέμπλα πρόσφερε… χρυσάφι για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο, καταθέτοντάς του προφορική πρόταση στον ποδοσφαιριστή του Άρη, αλλά δεν προχώρησε ποτέ σε γραπτή πρόταση, κάνοντας το καθοριστικό βήμα. Αντίθετα απέσυρε σήμερα με κάθε… επισημότητα το ενδιαφέρον της, εξηγώντας μάλιστα το γιατί!

Όπως σας είχε αποκαλύψει το PRESSARIS η Μεξικάνικη ομάδα είχε καταθέσει προφορική πρόταση στον Καστίγιο (σ.σ. τα μέσα ενημέρωσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έκαναν λόγο για ετήσιες απολαβές 2.000.000 δολαρίων), θέλοντας να κάνουν το μεταγραφικό μπαμ, ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει.

Ο Καστίγιο, όμως, όπως ομολόγησε και στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αυτό, της μετακίνησης στην Πουέμπλα (από τη στιγμή που και η ίδια η ομάδα δεν καταθέτει εγγράφως την πρότασή της) και σκέφτεται μόνο την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Οι εξελίξεις «έτρεξαν» και η Πουέμπλα απέσυρε πλέον το ενδιαφέρον της για τον Νέρι Καστίγιο, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο μάνατζερ της μεξικανικής ομάδας, Ούγκο Φερνάντεθ. Μάλιστα, ως αιτία του ναυαγίου είναι ότι ο παίκτης του Άρη – σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριξε δημόσια ο παράγοντας της Πουέμπλα- αποτελεί το γεγονός ότι ο Καστίγιο ανέβασε τις απαιτήσεις του στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Record” στο Μεξικό: «ο Ούγκο Φερνάντεθ έβαλε τέλος στα σενάρια της απόκτησης του Νέρι Καστίγιο στη Πουέμπλα» φιλοξενώντας, μάλιστα και κατατοπιστική δήλωσή του σύμφωνα με την οποία: «Στην αρχή λες ένα νούμερο, μετά λες κάποιο άλλο και φαίνεται ότι αυτά τα νούμερα δεν είναι όσα είχαμε πει αρχικά για ένα ακριβό συμβόλαιο, όπως του Νέρι Καστίγιο».

Η Πουέμπλα μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Καστίγιο προχώρησε στην απόκτηση ενός άλλου επιθετικού, τον επίσης Μεξικανό Λουίς Άνχελ Λαντίν, κλείνοντας γι αυτήν το «κεφάλαιο Καστίγιο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top