«Πουλάει» ο Ρονάλντο

Μετά από μια εβδομάδα που σχολιάστηκε πολύ και κατακρίθηκε για τον πανηγυρισμό του στον τελικό του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε, από έρευνα, ο «εμπορικότερος» των ποδοσφαιριστών.

Σε μια χρονιά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο πρώτο Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ, αποδεικνύεται και στους αριθμούς πως είναι η σεζόν του.

Σε έρευνα της εταιρίας CEO που απευθύνθηκε σε 6.500 ανθρώπους από 13 διαφορετικές χώρες (αριθμός που αντιπροσωπεύει, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, 1.5 δις ανθρώπους) ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναδείχθηκε ο πιο εμπορικός ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

Το όνομα του έχει, βέβαια, πολυσυζητηθεί αρνητικά τις τελευταίες μέρες, μετά τον προκλητικό πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του τετάρτου τέρματος, από τον ίδιο, απέναντι στην Ατλέτικο – με φήμες των τελευταίων ημερών να λένε πως ήταν προσχεδιασμένη κίνηση για την επερχόμενη αυτοβιογραφική του ταινία.

Η δημοσιότητα του Ίβηρα, όμως, δεν φαίνεται να πλήττεται, καθώς όλα αυτά τα χρόνια καριέρας έχει δεχθεί 82 εκατ. likes στο Facebook και ακολουθείται από 26 εκατ. followers στο Twitter.

Η έρευνα αυτή είναι μία άτυπη νίκη του 28χρονου Πορτογάλου έναντι του Λιονέλ Μέσι, καθώς τον άφησε στην δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά βέβαια.

Ακολουθούν ο συμπαίκτης του Αργεντινού, Ζεράρ Πικέ, ο Φερνάντο Τόρες, ο Γουέιν Ρούνεϊ, οι έτεροι αστέρες της Μπαρτσελόνα Αντρές Ινιέστα και Νεϊμάρ, ο αρχηγός της «βασίλισσας» Ικέρ Κασίγιας, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο «βετεράνος» Τιερί Ανρί.

1. Κριστιάνο Ρονάλντο Ρεάλ Μαδρίτης 79.49

2. Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα 75.87

3. Ζεράρ Πικέ Μπαρστελόνα 62.90

4. Φερνάντο Τόρες Τσέλσι 62.69

5. Γουέιν Ρούνεϊ Μαν. Γιουνάιτεντ 59.47

6. Αντρές Ινιέστα Μπαρστελόνα 59.47

7. Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα 59.36

8. Ικέρ Κασίγιας Ρεάλ Μαδρίτης 59.09

9. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς Παρί Σεν Ζερμέν 59.07

10. Τιερί Ανρί ΝΥ Ρεντ Μπουλς 57.56

πηγή: sportfm.gr

To Top