ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πουλήθηκαν οι πρώτοι πίνακες στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη!

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση τοποθετήθηκαν στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη τα έργα που φιλοτέχνησαν μαθητές και απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Τα έργα θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ “το πρωί της Κυριακής (18/12) τοποθετήθηκαν στο Μουσείο μπάσκετ του ΑΡΗ και θα εκτίθενται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2017, έργα που φιλοτέχνησαν μαθητές και απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Άρης – Κολοσσός.

Στα άτυπα εγκαίνια το «παρών» έδωσαν ο εντεταλμένος σύμβουλος της Άρης ΚΑΕ, Εμμανουήλ Λάσκαρης, οι παίκτες της ομάδας μας Βασίλης Ξανθόπουλος και Ντέβιν Μαρμπλ, οι παλαίμαχοι παίκτες του Άρη, Διονύσης Ανανιάδης, Χάρης Παπαγεωργίου, Βασίλης Λυπηρίδης και Δημήτρης Νάστος και η πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο.

Τα έργα θα πωληθούν σε συμβολική τιμή και τα χρήματα θα διατεθούν στην ομάδα Μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο.

Ήδη πίνακες αγόρασαν η Άρης ΚΑΕ, ο κ. Διονύσης Ανανιάδης και φυσικά ο Ντέβιν Μαρμπλ, ο οποίος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για έναν από τους φοιτητές που επιμελήθηκε το πορτραίτο”.

 

To Top