Πουλήθηκε στο μεγαθήριο Mediacom η Φιορεντίνα

Στα «χέρια» της ιταλοαμερικανικής, Mediacom πέρασε η Φιορεντίνα. Την είδηση αποκαλύπτουν σήμερα με σχετικό δημοσίευμα οι New York Times οι οποίοι μάλιστα αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η Mediacom είναι μια εταιρία η οποία αναλαμβάνει την επικοινωνία και σχεδιάζει στρατηγικές ανάπτυξης άλλων εταιρίες. Αυτή την στιγμή έχει υπό τη σκέπη της ούσα υπεύθυνη για τα μεγαθήρια Adidas, Coca-Cola, Dell, Mars, NBC Universal, P&G, Shell, Sony και άλλες εταιρίες τέτοιου επιπέδου.

Είναι η πρώτη εταιρία που έχει βραβευτεί την ίδια χρονιά με όλα τα μεγάλα βραβεία του τομέα ενασχόλησής της.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η Mediacom αποκτά τις μετοχές της Φιορεντίνα με ένα αντίτιμο της τάξης των 135 εκατομμυρίων ευρώ μετά από διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Ντε Λα Βάλε που είχαν αρχίσει περίπου έναν χρόνο πριν και την… επίβλεψή τους την είχε η JP Morgan.

Η πρώτη επαφή είχε γίνει πριν από έναν χρόνο με μια αμερικανική τράπεζα να αναλαμβάνει τις επαφές. Ωστόσο διαπιστώθηκε μεγάλο χάσμα στο οικονομικό και αυτές τελείωσαν. H Mediacom στράφηκε στην Μίλαν και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Στο σημείο αυτό αποφάσισε να προσλάβει την JP Morgan και να της ζητήσει να γίνουν και πάλι επαφές με την Φιορεντίνα. Επαφές που κατέληξαν σε… γάμο.

Η οικογένεια Ντε Λα Βάλε θα αποχωρήσει από την Φιορεντίνα έχοντας βάλει συνολικά 221 εκατομμύρια ευρώ από το 2002 που «μπήκε» στην ομάδα.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση αλλά αυτό πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

To Top