Πουλίδο: «Είμαστε άπειροι όχι ανόητοι, δεν θέλουμε να μας στερήσουν κι άλλους βαθμούς οι διαιτητές»

Ο Ρούμπεν Πουλίδο ξέσπασε εναντίον της διαιτησίας για την αντιμετώπιση που έχει φέτος ο Άρης υποστηρίζοντας πως οι αποφάσεις της έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς από την ομάδα. Ο Ισπανός αμυντικός αποκάλυψε πως έκανε ένεση πριν το παιχνίδι για να παίξει και δήλωσε πως δεν πρόκειται να χάσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ!

Ο Πουλίδο μίλησε στην κάμερα της «Nova». Σχετικά με το παιχνίδι σημείωσε: «Η αίσθηση που μου μένει είναι πως η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή. Βγήκε να διεκδικήσει το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε. Μέχρι το 25ο λεπτό είχαμε τέσσερις τελικές προσπάθειες, είχαμε το δοκάρι και οι οπαδοί του ΟΦΗ αποδοκίμασαν την ομάδα τους. Αυτό σημαίνει πως κάναμε σωστά τη δουλειά μας αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια για να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος γιατί προερχόταν από τραυματισμό και αντικαταστάθηκε: «η ενόχληση έγινε πιο έντονη και γι’ αυτό ζήτησα την αλλαγή. Είχα ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι  και έπαιξα με ένεση. Παρόλα αυτά το αφήνω πίσω, θα κάνω τις θεραπείες που χρειάζεται και μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θέλω να επιστρέψω στις προπονήσεις γιατί υπάρχει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Γνωρίζαμε από την αρχή της χρονιάς πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας γιατί έχουμε μια άπειρη ομάδα. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά βλέπουμε πως διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες όπως οι διαιτητές μας έχουν επηρεάσει πολύ. Δεν είμαστε τυφλοί. Βλέπουμε τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως οι διαιτητές μας έχουν στερήσει μέχρι τώρα πολλούς πολύτιμους βαθμούς. Τα έχει δει όλος ο κόσμος. Είμαστε άπειροι αλλά όχι ανόητοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε αλλά δεν θα επιτρέψουμε να μας συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Είμαστε άπειροι αλλά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μας αναλογεί. Δεν θέλουμε όμως να μας στερούν βαθμούς που για μας είναι πολύ σημαντικοί».

To Top