Πουλίδο: “Η πιο δύσκολη χρονιά στη καριέρα μου, τιμή μου να αγωνίζομαι στον Άρη”

Ο Ρούμπεν Πουλίδο χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ως τη πιο δύσκολη της καριέρας του και επισήμανε πως θα πρέπει να βρεθεί η ρίζα του κακού για να μην επαναληφθεί. Επίσης τόνισε πως είναι τιμή του να παίζει στον Άρη και θα ήθελε να τηρήσει τη διετή συμφωνία, μένοντας και του χρόνου στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πουλίδο στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το ποια είναι τα συναισθήματά του μετά το τέλος της δύσκολης αυτής σεζόν: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η θέση που το αρμόζει είναι στη Σούπερ Λιγκ. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.»

Για το αν κατά την διάρκεια της χρονιάς φοβήθηκε ότι δεν θα τα καταφέρουν: «Σίγουρα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου υπήρξαν στιγμές αμφιβολίας και αμφισβήτησης. Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε το ρόστερ, με το οποίο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αλλά δεν περίμενα ούτε και να βρεθούμε σε τόσο δύσκολη θέση».

Για το αν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει περάσει μια τόσο δύσκολη σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι στην καριέρα μου έχω βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις που πίστευα ότι δεν θα τις ξαναπεράσω. Μια παρόμοια κατάσταση είχα περάσει όταν αγωνιζόμουν στη Σαραγόσα. Φέτος είχαμε πάρα πολλά εμπόδια κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά μείναμε ενωμένοι και τα καταφέραμε. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου».

Για το αν η υλοποίηση του στόχου ήρθε από την προσπάθεια των παικτών ή αν βοήθησαν και άλλοι άνθρωποι: «Όταν φτάνεις στην υλοποίηση ενός στόχου συνεισφέρουν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια ομάδα. Μερίδιο ευθύνης σε εμάς τη φετινή σεζόν είχε και ο καινούργιος μας προπονητής που μας έδωσε ψυχολογία αλλά και η νέα διοίκηση. Από εκεί και πέρα η παραμονή μπορεί να μην θεωρείται μεγάλος στόχος για μια ομάδα σαν τον Άρη αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικός, γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος ξέραμε ότι δεν θα κυλήσει ομαλά η χρονιά. Εγώ είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το αν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου ένιωσε ότι δεν είχαν στήριξη οι ποδοσφαιριστές από κανέναν: «Σίγουρα τα ένιωσα, όλοι η ομάδα το ένιωσε αυτό. Οι παίκτες της ομάδας όμως είχαμε ένα κοινό παρονομαστή, ο οποίος ήταν να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ήταν πολλές οι στιγμές που νιώσαμε μόνοι αλλά δείξαμε χαρακτήρα και πετύχαμε τον στόχο μας.»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα κομμάτι της ζωής και όταν γίνονται τέτοια πράγματα, πρέπει να κοιτάξεις τι φταίει και να το κόψεις από την ρίζα, γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίζεις πάντα προβλήματα. Στη ζωή μας πρέπει να κοιτάμε τα λάθη μας και στη συνέχεια να τα διορθώνουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Στον Άρη πρέπει να βρούνε τη… ρίζα του κακού για να μην αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα και στο μέλλον.»

Αν θεωρεί σωστή επιλογή που αγωνίστηκε στον Άρη: «Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που αγωνίστηκα στον Άρη, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς που τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήξερα από την αρχή ότι μέσα από αυτές τις δυσκολίες εγώ θα βγω κερδισμένος. Είχα μεγάλο κέρδος από τον Άρη.»

Για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Άρη: «Στη ζωή μου προσπαθώ να κάνω πράγματα που θα με βοηθήσουν. Θα επιδιώξω άμεσα να έχω μια συνάντηση με τον πρόεδρο, για να συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για το δικό μου. Εγώ έχω μάθει να τηρώ τις συμφωνίες που κάνω και με τον Άρη έχω συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο. Εφόσον νιώσω ότι στην ομάδα υπολογίζουν σε εμένα και είμαι στα πλάνα της νέας περιόδου θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τον Άρη.»

To Top