Πουλίδο: «Να διδαχθούμε όλοι από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε δυνατοί του χρόνου»

Η ανακούφιση για την παραμονή του Άρη στη Σούπερ Λιγκ ήταν φανερή στο πρόσωπο του Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός αμυντικός όπως επεσήμανε πως θα πρέπει όλοι να διδαχθούν από τα λάθη που έγιναν φέτος ώστε η ομάδα να εμφανιστεί δυνατή τη νέα χρονιά.   

Ο Πουλίδο μίλησε στη NOVA. Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και νιώθω πολύ καλά καθώς έτσι όπως κύλησε η χρονιά στόχος ήταν η σωτηρία και κάποια στιγμή ήταν δύσκολο να υλοποιηθεί. Η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, μπήκαν πολλά εμπόδια στον δρόμο της και όλοι μας είχαν ξεγραμμένους.  Κρατήσαμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Πλέον με ηρεμία θα ξεκουραστούμε, η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει τα κακώς κείμενα, να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστεί ο Άρης καλύτερος και δυνατός την επόμενη χρονιά.

Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έγινε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο όταν ακούσαμε τους πανηγυρισμούς των οπαδών μας . Ρωτήσαμε τον πάγκο αλλά καταλάβαμε πως κάτι έγινε. Μας ενδιέφερε γιατί γνωρίζαμε ότι εκκρεμεί μια δικαστική απόφαση για την ΑΕΚ. Θέλαμε όμως να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη δική μας παραμονή στον αγωνιστικό χώρο. Η ικανοποίηση είναι διπλή γιατί κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία και το πετύχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την ψυχή που δείξαμε. Έγιναν πολλά λάθη φέτος και θα πρέπει να διδαχθούμε απ’ αυτά ενόψει της νέας χρονιάς. Να κοιτάξουμε τι έγινε λάθος. Να κρατήσουμε τα θετικά ως παρακαταθήκη και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα».

To Top