Πουλίδο, ο… «πατέρας» των κιτρινόμαυρων αποδυτηρίων!

Ο Ρούμπεν Πουλίδο πήρε γεύση από τον Άρη και τον κόσμο του για μια ακόμη φορά στο φιλικό της Μ. Τρίτης. Ήταν, άλλωστε, ο μοναδικός από τους ξένους του Άρη που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο 33χρονος αμυντικός είναι μαζί με τον Νταβίντ Αγκάνθο (έκλεισε μια εβδομάδα στην Ισπανία, έχοντας νωρίτερα άδεια) οι δυο από τους ξένους που έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρόνια με τον Άρη. Από αύριο και ο Πουλίδο θα βρεθεί στην πατρίδα του, έχοντας ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με τον Άρη. Η παρουσία του στο φιλικό με τον Πιερικό ήταν η τελευταία φετινή του με τα κιτρινόμαυρα.

Μαζί του στην Ισπανία θα έχει στις «αποσκευές» του, μια χρονιά που βοήθησε, παρά τους τραυματισμούς του, ιδιαίτερα τον Άρη, γνώρισε την αγάπη του κόσμου, την ανταπέδωσε με τον τρόπο του και όχι άδικα θεωρήθηκε ο «πατέρας» των αποδυτηρίων/

Σύμφωνα και με δηλώσεις των συμπαικτών του, βοήθησε σε δύσκολες στιγμές (και όταν οι διοικητικές τρικυμίες διαδέχονταν η μια την άλλη) να κρατηθεί ένα πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας στην ομάδα. Ο Πουλίδο έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, ακόμη, μετά την περσινή συμφωνία με την τότε διοικούσα επιτροπή και ήταν η πρώτη μεταγραφή που είχε εισηγηθεί ο Μάκης Κατσαβάκης.

Την Μεγάλη Τρίτη αποθεώθηκε μάλιστα κατά την έξοδό του, στην αλλαγή που έγινε, και ανταπέδωσε δείχνοντας την αγάπη και λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ» για την στήριξη που έτυχε όλη τη σεζόν.

Ο Ισπανός αμυντικός παραμένει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Άρη και αυτό το «εισέπραξε». Στη συνέχεια όταν ανέβηκε με τα πολιτικά στις κερκίδες πολλοί του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους κι αυτός δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν…
Ο Ισπανός θα επιστρέψει πλέον με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Τα νούμερα του Πουλίδο

Αγώνες                             20

Λεπτά συμ.                      1773

Τελικές                                7

Σουτ                                    3

Κεφαλιές                            4

Πάσες                               83

Λάθη                                 71

Αποκρούσεις                     33

Κλεψίματα                        53

 

To Top