Πουλίδο: «Το… ανεξήγητο του Άρη στα ντέρμπι»

O Ρούμπεν τόνισε ότι η ομάδα του Άρη έπρεπε να πάρει αυτό το «τρίποντο» και ελπίζει ότι αυτοί οι βαθμοί θα της δώσουν την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια.

Όπως είπε μετά τον αγώνα: «Το βάρος είναι μεγάλο, η πίεση πολύ μεγάλη. Όταν όμως ανεβούμε στη βαθμολογία η ομάδα θα αρχίσει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το χαμένο πέναλτι και την αντίδραση της ομάδας στη συνέχεια: «Τα πράγματα είναι περίπλοκα όταν χάνεις πέναλτι. Όταν χάθηκε το πέναλτι, η εμπειρία μου έχει διδάξει ότι χάνεις το ματς. Ήμασταν μαγκωμένοι μετά το πέναλτι και όλοι σκεφτόμασταν τουλάχιστον να μη χάσουμε τον αγώνα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε λοιπόν αυξάνει την ψυχολογία και τη δυναμική μας. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά το πέναλτι, είναι βέβαιο αυτό».

Για το ότι ο Άρης αποδίδει καλύτερα στα ντέρμπι, ο Πουλίδο είπε: «Είναι κάτι που είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Ήταν ένα ντέρμπι, τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς. Μπήκαμε με ένταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στα άλλα παιχνίδια δεν το κάνουμε. Ανεβήκαμε, ρισκάραμε περισσότερο και στο παρελθόν αυτό είναι κάτι που το πληρώσαμε. Υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε γιατί στο μέλλον θα παίξουμε με ομάδες που δε ανοιχτούν εναντίον μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το αν αυτή η νίκη είναι σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της ομάδας: «Σίγουρα, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Τα πράγματα είναι οριακά, ειδικά με βάση το πρόγραμμα που έχουμε. Ξέραμε ότι δε μας παίρνει άλλο. Ήταν ένα σημαντικό και ελπίζω το τελειωτικό βήμα που θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσουμε στο στόχο μας».

To Top