ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πουλιανίτης: «Με βοήθησε ο κόσμος. Ένιωθα σα να παίζω στον Άρη!»

Ο δανεικός από τον Άρη στον Κόροιβο, Στέλιος Πουλιανίτης, μίληε για το πώς έζησε το χθεσινό ματς στο Αλεξάνδρειο, όπου βρέθηκε αντίπαλος με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το πόσο δύσκολο ήταν να βρεθεί αντίπαλος του Άρη: «Είναι δύσκολο, αλλά από την άλλη ήταν ευχάριστο να παίζω αντίπαλος με παίκτες που γνωρίζω καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με χειροκρότησε. Με βοήθησε ο κόσμος και ένιωθα σαν να παίζω στον Άρη. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και δεν περιγράφεται εύκολα».

Για τον Άρη: «Έχει παίκτες που μπορούν να σουτάρουν. Χθες είχαν και μεγάλο ποσοστό ευστοχίας, αλλά ο Άρης ήταν πολύ αποτελεσματικός. Παρακολουθούσα τα παιχνίδια στην Ευρώπη και ο Άρης έκανε πολύ καλή εμφάνιση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον δανεισμό του και τις συμμετοχές του: «Ήταν απόφαση που πήραμε μαζί με τον κόουτς Πρίφτη και νομίζω πως μου έκανε καλό. Ο κόουτς Μαρκόπουλος με έχει βοηθήσει γιατί είναι προπονητής που ξέρει το μπάσκετ και έχει εμπειρίες. Όλοι μαζί παίκτες και προπονητές στον Κόροιβο με βοηθάνε και σίγουρα γίνομαι καλύτερος».

Για το ποιον παίκτη του Άρη ξεχωρίζει: «Όλοι είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά επειδή είναι στη θέση μου παρακολουθώ περισσότερο τον Γουότερς».

Για την τρίτη θέση: «Ο Άρης και η ΑΕΚ έχουν πολύ καλές ομάδες. Ο Άρης είναι ίδιος και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, κάτιπου η ΑΕΚ δεν έχει καθώς αλλάζει συνέχεια παίκτες».

To Top