ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πουλιανίτης: “Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω να δουλέψουμε”

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ήταν από τους κορυφαίους του Άρη. Το αποδεικνύει το γεγονός ότι όσο βρισκόταν στο παρκέ ο Άρης κέρδισε με 15 πόντους – αυτό προκύπτει από την στατιστική κατηγορία +/- – αλλά η δική του απόδοση δεν έφτανε…

Ο 22χρονος πλέι μέικερ είπε μετά τον αγώνα πως “είναι μια δύσκολη έδρα και το ξέρουμε όλοι, είναι δύσκολο ματς. Δεν κάναμε κακή εμφάνιση, ήμασταν καλοί στην άμυνα, βρήκαμε κάποιες λύσεις στην επίθεση, αλλά στο τέλος κάποια λάθη ήταν καθοριστικά”.

Για το τρίτο δεκάλεπτο σχολίασε: “Εκεί είχαμε λάθη αμυντικά και επιθετικά κάναμε κακές επιλογές. Αυτά τα σημεία υπάρχουν πάντα στα παιχνίδια. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι…”.

Για την απουσία του Βον είπε ότι “όταν ένας βασικός παίκτης λείπει και ένας άλλος δεν είναι 100% (Μπένσον) είναι πλήγμα για την ομάδα, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ομάδα μας, να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλοι θέλαμε να νικήσουμε σήμερα, αλλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας…”.

Για τις πέντε σερί ήττες είπε: “Πρέπει να συγκεντρωθούμε πιο πολύ στον εαυτό μας, να δούμε τι κάνουμε λάθος. Είμαστε ομάδα που μπορεί να βγάλει καλά αποτελέσματα, το έχουμε δείξει κιόλας. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω να δουλέψουμε, πρώτα στην προπόνηση. Το αποτέλεσμα εκεί έρχεται και για μένα η ενέργεια πρέπει να έρχεται από την άμυνα”.

To Top