ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Στέλιος Πουλιανίτης στο PRESSARIS: “Ο Άρης είναι πολύ δυνατός, προσπαθώ να βελτιωθώ όσο μπορώ”

Για το αυριανό εκτός έδρας  παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Κόροιβο για την Basket League μίλησε στο PRESSARIS ο παίκτης των γηπεδούχων, Στέλιος Πουλιανίτης που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους κίτρινους τη φετινή σεζόν.

 

Στέλιο, θα είσαι αύριο αντίπαλος του Άρη, παρότι ανήκεις στην ομάδα. Ποια είναι η εικόνα που έχεις για τον Άρη;

Ο Άρης είναι πολύ δυνατός, έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Για το Γιούροκαπ έκανε μία πολύ δύσκολη νίκη στο Καζάν και στην Τουρκία έπαιξε πολύ καλά αν και ηττήθηκε.

Έχεις προσαρμοστεί στον Κόροιβο και στο νέρο ρόλο σου στην ομάδα της Αμαλιάδας;

Είμαι καλά. Η ατμόσφαιρα εντός και εκτός γηπέδου είναι πολύ καλή και με βοηθάει πάρα πολύ και εμένα τον ίδιο. Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ και να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται.

Είστε μια ομάδα που έχετε κάνει τρεις εκτός έδρας νίκες, αλλά ακόμα δεν έχετε κερδίσει στην Αμαλιάδα…

Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στο ότι παίζουμε χωρίς άγχος. Δεν έχουμε την πίεση του εκτός έδρας αγώνα, πάμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και κάνουμε πολύ καλά αυτό το οποίο πρέπει για να πιέσουμε τα ατού των αντιπάλων μας.

Πως βλέπεις τον αυριανό αγώνα;

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης σίγουρα θα είναι κουρασμένος, όχι τόσο από τα ταξίδια όσο από τα πολύ δύσκολα ματς που έχει δώσει έως τώρα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς έχουμε ετοιμαστεί ώστε να αντιμετωπίσουμε έναν Άρη 100% έτοιμο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κυριαρχήσουμε στα επιθετικά και τα αμυντικά ριμπάουντ όπου είναι το δυνατό σημείο του Άρη.

To Top