Πουλιανίτης: «Φανταστικό που άκουσα το όνομά μου να γίνεται σύνθημα» (video)

Ο Στέλιος Πουλιανίτης κόντρα στον Προμηθέα, ήταν ο MVP του Άρη, πραγματοποιώντας εμφάνιση καριέρας, πετυχαίνοντας 25 πόντους με τον ίδιο να μιλάει για την εκπληκτική του αυτή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Για το πως ένιωσε μετά τη λήξη του αγώνα είπε: «Είναι δύσκολο να το περιγράψεις, είναι το πως νιώθεις στον αγώνα, όταν ακούς το όνομά σου από ένα τέτοιο λαό, από ένα τέτοιο γήπεδο, είναι φανταστικό, δεν μπορώ να το περιγράψω πολύ εύκολα και οι συμπαίκτες μου με έκαναν πολύ χαρούμενο και οι οπαδοί».

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι ήταν η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του ως τώρα απάντησε: «Σίγουρα και για μένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Νιώθω πολύ καλά η αλήθεια είναι, τα σουτ μου πήγαν από την αρχή καλά ,οπότε είπα θα συνεχίσω με την ίδια αυτοπεποίθηση, δε με κατέβαλλε και το άγχος στις κρίσιμες στιγμές, οπότε αυτό μετράει πιο πολύ και ότι πήραμε τη νίκη σαν ομάδα».

Πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι βασίζεται πολύ σε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, πόση βαρύτητα δίνουμε στην ενέργεια και να είμαστε ο εαυτός μας σε κάθε φάση. Ακόμα από την προπόνηση εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ .Υπάρχουν καλές στιγμές για όλους τους παίκτες στις προπονήσεις. Τον ευχαριστώ, έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα φέτος και ο καθένας νομίζω θα έλεγε για τον κάθε συμπαίκτη του το ίδιο».

To Top