Που να πιάσει και υψηλά στάνταρ απόδοσης…

Αυτό που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις δύο νίκες μέσα σε έξι μέρες επί του ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός ότι ο Άρης κέρδισε παρουσιάζοντας χτυπητές αδυναμίες μέσα στο παρκέ, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης!

Στον πρώτο αγώνα έκανε αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση, σκοράροντας μόλις 62 πόντους με (επίσης αρνητικό ρεκόρ) μόλις 45,4% και 15,7% στα τρίποντα και μοίρασε μόλις 9 ασίστ! Κι όμως κέρδισε δίκαια και καθαρά με 62-57…

Χθες είχε μόλις 11/22 βολές, λίγο έλειψε να την πληρώσει από την αστοχία του αυτή, ενώ παρότι είχε δεχθεί 59 πόντους στα πρώτα 35 λεπτά, δέχθηκε 18 μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο, κάνοντας όσα λάθη χρειαζόταν για να βάλει τον ΠΑΟΚ και πάλι στο παιχνίδι.

Είναι χτυπήτες αδυναμίες αυτές στα δύο παιχνίδια, όμως οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έκαναν πολλά περισσότερα θετικά για να φτάσουν σε δύο θριάμβους και να διεκδικούν πλέον με πολύ δυναμικό τρόπο είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Μη νομίσει κανείς ότι ο Πρίφτης δεν τα ξέρει ή δεν τα βλέπει αυτά. Από αύριο σε αυτά θα εστιάσει, είναι το μόνο βέβαιο, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι η χρονιά δεν σταματάει στην Πυλαία.

To Top