«Πούλησα τα πάντα για να έρθω στο Κατάρ, βοηθήστε με για ένα εισιτήριο του τελικού»

Ο Λούκας Βιγιαροέλ παράτησε τα πάντα στην Αργεντινή και κινεί γη και ουρανό για να δει τον τελικό της χώρας του κόντρα στη Γαλλία, συγκεντρώνοντας χρήματα από τους περαστικούς για ένα εισιτήριο στο «Lusail Stadium».

Μέχρι πού θα έφτανες για να δεις τη χώρα σου από κοντά, σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου; Ένας κύριος εξ Αργεντινής ορμώμενος, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς άφησε τα πάντα πίσω του και από την Παταγονία, έφτασε στο Κατάρ με ένα και μόνο όνειρο: να παρακολουθήσει τον τελικό της χώρας του από την εξέδρα.

Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαροέλ, ο οποίος πραγματοποιεί τη δική του εκστρατεία και ανήμερα του τελικού έχει στηθεί έξω από το «Lusail Stadium», τραβώντας την προσοχή σε όλους όσους περνούσαν από το σημείο. Μαζί του κουβαλά μια επιγραφή, μέσω της οποίας εκλιπαρεί τους περαστικούς να συνδράμουν στην προσπάθειά του, δωρίζοντας ένα δολάριο ο καθένας για να αγοράσει το πολυπόθητο μαγικό χαρτάκι:

«Χρειάζομαι βοήθεια. Πούλησα τα πάντα για να έρθω εδώ, δεν έχω καν χρήματα για το εισιτήριο της επιστροφής μου. 24.000 χιλιόμετρα, 6.000 χώρες, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ένα δολάριο ανά άτομο, ώστε να μπορώ να αγοράσω ένα εισιτήριο για τον τελικό».

To Top