“Πούλησε” άλλους δύο βαθμούς στην έδρα του από τα παιδικά λάθη στην άμυνα και 2-2 με Πανθρακικό!

Ο Άρης δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Πανθρακικό στην έδρα του και παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς νίκη εντός έδρας στην Σουπερλίγκα. Οι κίτρινοι δέχθηκαν δύο παιδικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μέρος σε 2-2, είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως χωρίς να δημιουργήσουν σοβαρές ευκαιρίες και έτσι “πούλησαν” άλλους δύο βαθμούς μέσα στο “σπίτι” τους!

Ένας παίκτης αποδείχθηκε αρκετός για να εκθέσει μια ολόκληρη άμυνα και μάλιστα δύο φορές σε ένα ημίχρονο. Ο Κάσες δύο φορές πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και δύο φορές πέρασε πέντε παίκτες για να σκοράρει ισάριθμες φορές! Η αμυντική λειτουργία του Άρη πολύ απλά δεν υπήρχε και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μάλλον άργησε κιόλας για να βγάλει από την 11αδα τον Ρούμπεν Πουλίδο και να περάσει τον Μιχάλη Κύργια στο 37’!

Ο Ισπανός ήταν εκτός τόπου και χρόνου, μάρκαρε με τα μάτια, αλλά φυσικά δεν είναι μόνο δική του ευθύνη τα δύο γκολ του Κάσες, στο 6’ και το 27’, αλλά όλης της άμυνας, ειδικά από την αριστερή πτέρυγα, απ’ όπου ξεκίνησε τις προσπάθειές του ο παίκτης του Πανθρακικού.

Επιθετικά, ο Άρης ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 23’ όταν Μανιάς και Αγγελούδης συνδυάστηκαν και ο πρώτος με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Μια υποψία ευκαιρίας έγινε στο 43’ όταν ο Σέρεμετ έστειλε τη μπάλα στα πόδια του Τάτου, αλλά αυτός αντί να επιτεθεί κατά μέτωπο και να σουτάρει, πάσαρε στον Μανιά και έδωσε χρόνο στην άμυνα του Πανθρακικού να επιστρέψει και να διώξει την απειλή από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλύτερος. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά το πρώτο δεκάλεπτο έκανε την πρώτη του αλλαγή, περνώντας τον Σταυρόπουλο στην θέση του Αγγελούδη και με εντολή στον Τσουμάνη να προωθείται από τα αριστερά “φόρτωσε” την ομάδα του μεσοεπιθετικά. Αποτέλεσμα ήταν ο αριστερός μπακ του Άρη μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ουντότζι να βρεθεί μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ να γράψει το 2-2 στο 62’.

Οι κίτρινοι από εκείνο το σημείο και μετά πήραν μέτρα στο γήπεδο, πίεσαν τον Πανθρακικό, είχαν την κατοχή, αλλά αυτή ήταν ανούσια. Δεν μετουσιώθηκε σε κάποια κλασική ευκαιρία με συνέπεια να παραμείνει το τελικό 2-2 ως το φινάλε.

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο (37’ Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης (57′ Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης (78′ Μαργαρίτης), Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Σέρεμετ, Λαδάκης (79′ Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74′ Ζεκίνια), Τζάνης (52′ Έμποου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος.



To Top