ΑΠΟΨΕΙΣ

Πού ήσουν τόσο καιρό; Ο… μαέστρος Μάνου Γκαρθία φώναξε παρών για τον Άρη!

Πού ήσουν τόσο καιρό; Μια ερώτηση την οποία μαζί με μας, είμαστε σίγουροι ότι την έκαναν χιλιάδες φίλοι, όχι μόνο του Άρη, αλλά του ποδοσφαίρου…

Ο Ισπανός μέσος όχι άδικα παίρνει τον τίτλο του MVP του Άρη. Ή καλύτερα του MVP του αγώνα;

Ήταν μέσα σε όλες τις απειλές που δημιούργησαν οι κιτρινόμαυροι απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Βόλου, ξεχωρίζοντας με τις επιθετικές του αρετές.

Εκτός από την εξαιρετική ασίστ του με το… τακουνάκι στο γκολ του Λορέν Μορόν, «ξεσήκωσε» το «Κλεάνθης Βικελίδης» με όμορφους ελιγμούς σε ορισμένες περιπτώσεις και γι’ αυτόν τον λόγο καταχειροκροτήθηκε κατά την αντικατάσταση του.

Ήταν ένα χειροκρότημα που το κέρδισε σαν άλλος… μαέστρος με το σπαθί του, ακριβώς 13 μήνες μετά το σκληρό (αγωνιστικά και ψυχολογικά) τραυματισμό του, που έμοιαζε ικανός να του σταματήσει το δικαίωμα στο ποδοσφαιρικό όνειρο και φυσικά να κάνει τον Άρη να χάσει για μεγάλο διάστημα τις υπηρεσίες της πιο ακριβής μεταγραφής του όλων των εποχών.

Το χθεσινό παιχνίδι μόνο τυχαίο δεν ήταν… Ο Μάνου Γκαρθία συμπλήρωσε 31 αγώνες με την φανέλα του Άρη και χθες συνειρμικά οι μνήμες “επέστρεψαν” στην περσινή σεζόν, όταν ο Ισπανός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη κόντρα στους Θεσσαλούς. Είχε αγωνιστεί στις 21/1/2023, ακριβώς έναν χρόνο κι ένα μήνα πριν πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στη νίκη των κιτρινόμαυρων με σκορ 3-0.

Χωρίς υπερβολή ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, έμελλε όμως λίγες μέρες μετά να τραυματιστεί στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και να ξεκινήσει ένας “Γολγοθάς” μέχρι την επιστροφή του…

Το χθεσινό χειροκρότημα (πρέπει να) αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση!

To Top