Πού βρίσκονται σήμερα οι ήρωες του “Ρομαρέδα”

Η ιστορική πρόκριση του Άρη στην Ισπανία επί της Ρεάλ Σαραγόσα πριν από τέσσερα χρόνια, έστειλε στα ουράνια τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έζησαν μία από τις πιο μαγικές βραδιές της ζωής τους. Έκτοτε πέρασε καιρός. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει την πορεία του προπονητή και των 14 πρωταγωνιστών του Άρη , οι οποίοι αγωνίστηκαν στο “Ρομαρέδα” και το πού βρίσκονται σήμερα…

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Αποχώρησε από τον Άρη κυριολεκτικά με το που ξεκίνησε η χρονιά. Μία μέρα μετά την επίσημη πρώτη της ομάδας το καλοκαίρι του 2008, ο Σερβοέλληνας επικαλέστηκε την κόντρα του Άρη με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και αποχώρησε. Το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς έκατσε στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ κι από εκεί έφυγε επεισοδιακά για να πάει στην Κύπρο και την Ομόνοια. Μόλις μία σεζόν έμεινε εκεί και πλέον είναι δίχως δουλειά ψάχνοντας το νέο σταθμό της καριέρας του.

Κώστας Χαλκιάς: Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2008 από τον Άρη και αγωνίζεται ως σήμερα στον ΠΑΟΚ. Μετά τον Άρη έχασε και τη θέση του στο βασικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδας.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του από τους “κίτρινους” για τον Ολυμπιακό. Εκεί βρίσκεται μέχρι και φέτος, ενώ είναι και βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ρονάλντο Γκιάρο: Πέρυσι ήταν η τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Υπηρέτησε τον Άρη ως το τέλος και μάλιστα ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας και στην περυσινή λαμπρή πορεία, στο Γιουρόπα Λιγκ. Διατηρεί επαφή με τους κίτρινους, συμβουλευτικά για ποδοσφαιριστές από την Βραζιλία.

Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο: Παραμένει και φέτος στον Άρη, όντας ένα από τα… βαρόμετρα στην αγωνιστική πορεία της ομάδας. Πλέον δεν αγωνίζεται μόνο ως αμυντικός, αφού συχνά χρησιμοποιείται και σαν εξτρέμ, όπως πέρσι, όταν και βγήκε πρώτος σκόρερ του Άρη με οκτώ γκολ.

Μάρκο Αουρέλιο: Σήμερα βρίσκεται στα 28 του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η πορεία του μετά το “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν από λίγο ως πολύ μέτρια. Από τον Άρη αποχώρησε το 2008, για τον Πανσεραϊκό (ως δανεικός). Μετά τα “λιοντάρια” των Σερρών πήγε στη βραζιλιάνικη Πορτουγκέσα (Β’ κατηγορία), ακολούθησε η τοπική Ρίο Κλάρο κι έπειτα η επιστροφή στην Ελλάδα για τη Βέροια, πριν πάει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Νάτσο Γκαρσία: Ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των “κίτρινων” χειμώνα του 2005, από την Μπολιβάρ. Εκεί γύρισε πέρυσι, ενώ το 2009 πέρασε κι από την Ανόρθωση. Φέτος έμεινε στον Άρη, φιλοδοξώντας να αναγεννηθεί.

Κώστας Νεμπεγλέρας: Έφυγε από τον Άρη το Γενάρη του 2009 για τον Ατρόμητο. Εκεί έκατσε ως και το περασμένο καλοκαίρι, για να γυρίσει στην ομάδα της ΑΕΛ.

Ντιόγκο Σιστόν: Από τον Άρη έφυγε για το Λεβαδειακό το 2009. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα άτυχο πέρασμα από τον Ιωνικό, ενώ τώρα αγωνίζεται στη βραζιλιάνικη Μακάε, στην Γ’ κατηγορία της χώρας του.

Βλάνταν Ίβιτς: Έφυγε το καλοκαίρι του 2008 για τον ΠΑΟΚ κι εκεί αγωνίζεται ως σήμερα.

Τόνι Κάλβο: Αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο για την Πάρμα ως δανεικός. Εκεί δεν έπεισε και ακολούθησε η παραχώρησή του από τον Άρη για τη Λέφσκι Σόφιας, όπου απογοητεύει, με τον προπονητή του να τον σχολιάζει αρνητικά. Έχει αποβληθεί ήδη μία φορά.

Σέρχιο Κόκε: Ο παίκτης που αγαπήθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε στο Χαριλάου. Με κλάματα αποχώρησε πέρυσι για το πρωτάθλημα MLS της Αμερικής και τη Ντίναμο Χιούστον. Εκεί έκατσε ελάχιστα έμεινε ελεύθερος και πλέον ανήκει στην ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο, παίζοντας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Φρανσίσκο Χαβίτο: Ο πρωταγωνιστής του Άρη στο “Ρομαρέδα”. Έμεινε κι αγαπήθηκε στο Χαριλάου, όντας ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν στην αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας. Πλέον κάτοικος Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχοντας ακολουθήσει ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Ντεπορτίβο Λακορούνια και την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ευθύμης Κουλουχέρης: Κι αυτός από τους παλιότερους. Ήταν να φύγει το καλοκαίρι, εν τέλει έμεινε, όμως οι “σειρήνες” συνεχίζουν να ακούγονται για ομάδε3ς που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Άλλωστε έχει πάψει εδώ και καιρό να αποτελεί βασική λύση και ίσως να μην φαντάζει μακρινή η αποχώρησή του.

Κρίστι Βανγκέλι: Ακόμα ένα αγαπημένο παιδί της “κίτρινης” εξέδρας. Παίκτης με μεγάλη προσφορά. Το καλοκαίρι ο Άρης δέχτηκε την πρόταση της Ουκρανικής Τσερνομόρετς και τον παραχώρησε, όμως και οι δύο έδωσαν ραντεβού για επανασύνδεση στο μέλλον.

Θυμηθείτε εδώ τι έγινε στη Σαραγόσα

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του Βανγκέλι στο PRESSARIS

To Top