ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πράξεις και όχι υποσχέσεις απαιτεί ο Άρης για την αποκατάσταση της αδικίας!

Η χθεσινή μέρα ανέδειξε μια κυβερνητική δέσμευση την απόδοση δικαιοσύνης στον Άρη, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για αφαίρεση βαθμών.

Όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υπήρχε συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: “Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε πρόσφατα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ (-6 βαθμοί). Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε λεπτομερώς τον Υπουργό Επικρατείας για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο κ. Γεραπετρίτης, από την πλευρά του, τόνισε ότι η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη”.

Η υπόσχεση δόθηκε, η δέσμευση υπάρχει μετά τις αντιδράσεις όλης της οικογένειας του Άρη και την μεγαλειώδη πορεία της περασμένης Παρασκευής. Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ο Άρης έχει δεχθεί υποσχέσεις για την επίλυση δίκαιων αιτημάτων του, την στιγμή πάντως που σε πολλές περιπτώσεις έμεινε με τις υποσχέσεις.

Το γεγονός ότι μπαίνουμε στην εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η οποία συμπίπτει με την έναρξη της ΔΕΘ και την παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη γίνεται σαφές ένα πράγμα: το θέμα πρέπει να τελειώσει άμεσα, να αποδοθεί δικαιοσύνη, χωρίς να είναι… όμηρος ο Άρης σε μια ακόμη περίεργη υπόθεση.

Οι πράξεις είναι αυτές που επιβάλλονται πλέον πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

To Top