«Πράσινο φως» για επανεκκίνηση πρωταθλημάτων – Ποια και πότε ξεκινούν

Την επανέναρξη της δράσης στα περισσότερα πρωταθλήματα αποφάσισαν οι ειδικοί -Ποια και πότε ξεκινούν.

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, που συνεδρίασε, και ενέκρινε την σταδιακή επανεκκίνηση μιας σειράς αγωνιστικών δραστηριοτήτων που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Έτσι, από την προσεχή Δευτέρα (22/3) μπορούν να γίνουν και πάλι αγώνες στην Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, την Α1 χάντμπολ ανδρών και την Α1 μπάσκετ γυναικών, από το Σάββατο 27/3 στην Α΄ Εθνική γυναικών της υδατοσφαίρισης και την Α1 χάντμπολ γυναικών και από την Κυριακή 28/3 στη Football League και την Α΄ εθνική του ποδοσφαίρου σάλας. Επίσης, από τις 3/4 μπορούν να αρχίσουν τα πρωταθλήματα της Α2 μπάσκετ ανδρών και της Γ΄ εθνικής στο ποδόσφαιρο και από τις 4/4 της Α΄ εθνικής γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Στα πρωταθλήματα που «ανοίγουν» δεν συμπεριλαμβάνεται προς το παρόν η Volley League γυναικών, η οποία θα κρίνει η ίδια σήμερα με τηλεδιάσκεψη όλων των σωματείων της για το αν θα συνεχιστεί η σεζόν.

Παράλληλα, η επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως» για προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ, σε ανοιχτούς χώρους και με δύο αθλητές/τριες ανά ομάδα.

To Top