«Πρέπει να αφήσουμε τον Άρη στα παιδιά και στα εγγόνια μας και παλεύουμε γι αυτό»

Μαζί με την αποστολή επέστρεψαν ο Αντώνης Ζαμπέτας και ο Αλέκος Κατσιαούνης, οι οποίοι είδαν την ομάδα του Άρη στο τελευταίο φιλικό με την Φιορεντίνα. Το PRESSARIS ζήτησε την άποψη του Αντώνη Ζαμπέτα για τα αγωνιστικά, αλλά και για τα εξωαγωνιστικά.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

 Μπορείτε να μου περιγράψετε με δύο λόγια την εικόνα που σχηματίσατε για το φετινό Άρη;

«Είναι απρόσμενα θετική όλη η εικόνα της ομάδας, με το νεαρό στοιχείο να κυριαρχεί ως γνωστόν, όπως και το ελληνικό ούτως ή άλλως αν εξαιρέσουμε τον Πουλίδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που βλέπω τα παιδιά της Κ-20 στην πρώτη ομάδα, όπως και τα παιδιά  κάτω των 24 χρόνων που ήρθαν φέτος. Είναι όλοι τους όχι μόνο καλοί χαρακτήρες, αλλά και καλοί ποδοσφαιριστές κι αυτό το απέδειξαν με περίσσιο θράσος προχθές κόντρα στην Φιορεντίνα, μια και εγώ κατάφερα να δω μόνο το συγκεκριμένο φιλικό, καθώς και δύο προπονήσεις πριν από αυτό. Η αισιοδοξία μου είναι πάρα πολύ μεγάλη όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, ο προπονητής κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά, τους έχει σα μια οικογένεια και θα έχουμε καλά αποτελέσματα, τα οποία ίσως και να μην τα περιμένουν πολλοί».

Στον εξωαγωνιστικό τομέα, βλέπετε με αισιοδοξία τα πράγματα;
«Δυστυχώς εξαρτόμαστε κατά ένα πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από το κράτος και την Τρόικα, και φυσικά από τη διάθεσή τους να βρεθεί μια λύση αφενός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αφετέρου για τον Άρη. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πληροφορίες για θετικά μηνύματα από το Υπουργείο, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Ψάχνουμε εμείς οι ίδιοι να βρούμε τα χρήματα ώστε να το πράξουμε ανεξάρτητα από τη διάθεση του Υπουργείου, για να μην μας προκύψει κάποιο πρόβλημα την τελευταία στιγμή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια από τον κόσμο. Κατανοώ ότι μπορεί να είναι απογοητευμένος από τα προγενέστερα γεγονότα που έφτασαν την ομάδα εδώ που βρίσκεται σήμερα, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό το να μπορέσουμε να αφήσουμε τον Άρη στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Αυτό προκειμένου να επιτευχθεί έχει ως πρώτο βήμα  τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα».

Θεωρείται ότι ο κόσμος είναι εκεί και βοηθάει την ομάδα;

«Το έχει κάνει ως ένα βαθμό, κυρίως αυτοί που έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα και τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ως Αρειανοί. Καλό είναι και οι υπόλοιποι να αποβάλουν την πίκρα, την στεναχώρια, τον εγωισμό τους για συγκεκριμένα πρόσωπα ή οτιδήποτε άλλο και να βοηθήσουν μονάχα τον Άρη και κανέναν άλλο. Όσο υπάρχει η αγάπη αυτή για το σύλλογο νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει στήριξη και βοήθεια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπους ούτε άλλος δρόμος».

 

To Top