ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέπει να είναι… διαφορετικός στη Λεωφόρο ο Άρης για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα

Τρία εκτός έδρας παιχνίδια μετράει ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα με τον απολογισμό να είναι μία νίκη και δύο ήττες και αυτές όχι σε ντέρμπι. Στα δύο ντέρμπι τα οποία αγωνίστηκε εντός κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ οι κιτρινόμαυροι παρουσίασαν δύο πρόσωπα. Ένα πολύ καλό απέναντι στους Πειραιώτες κι ένα κάκιστο απέναντι στην Ένωση.

Τώρα στο τρίτο ντέρμπι της σεζόν το οποίο είναι εκτός έδρας η ομάδα του Άλαν Πάρντιου καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο και να συνέλθει άμεσα αν θέλει να διεκδικήσει κάτι από τη φετινή σεζόν.

Μέχρι στιγμής ο Άρης αγωνίστηκε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 3-1 αλλά δικαιούται να διαμαρτύρεται για το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ιτούρμπε, πριν η ομάδα του Αγρινίου “τελειώσει” με την υπόθεση νίκη.

Ακολούθησε η 4η αγωνιστική και η έξοδος στην Τρίπολη. Ο Άρης νίκησε με 2-0, όμως υπήρχαν στιγμές που “απειλήθηκε” αρκετά η εστία του Κουέστα.

Η τελευταία εκτός έδρας αποστολή του Άρη ήταν στο Βόλο. Οι κιτρινόμαυροι δεν άρεσαν καθόλου. Ηττήθηκαν με 2-0 αλλά κι εκεί έχουν παράπονα από τη διαιτησία για αποβολή παίκτη της ομάδας της Μαγνησίας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.

Τώρα ο Άρης καλείται να είναι… διαφορετικός στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Να “σφίξει” την άμυνά του και να δείξει παραγωγικά ποιος είναι στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

To Top