ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρέπει να μάθει να μην εξαρτιέται απόλυτα από τον Μποχωρίδη

Αποδείχθηκε και στην Πάτρα ότι ο Άρης αν δεν έχει σε καλή μέρα τον Λευτέρη Μποχωρίδη δεν μπορεί να διεκδικήσει νίκη και αυτό είναι ζήτημα για προβληματισμό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο αρχηγός του Άρη δεν ήταν σε καλό… φεγγάρι στην Πάτρα. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο όταν και ο Προμηθέας κυριάρχησε πλήρως, ο Μποχωρίδης δεν έγινε ποτέ παράγοντας του παιχνιδιού. Τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους (4/9 σουτ), 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τον… θυμάται κανείς μέσα στο παιχνίδι.

Προφανώς και δεν μπορεί κάθε αγωνιστική να σκοράρει 20 πόντους και να είναι κυριαρχικός, αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να βρει λύσεις ο Άρης σαν ομάδα για να μην εξαρτιέται σε τόσο μεγάλο βαθμό από την απόδοση ενός παίκτη.

Κάτι ανάλογο ισχύει – σε μικρότερο βαθμό – για τους Ντραγκίτσεβιτς και Γκετσεβίτσιους, που είναι οι δύο πιο έμπειροι παίκτες και ενδεχομένως οι πιο ποιοτικοί λόγω των καριέρων που έχουν πίσω τους. Ούτε αυτοί ήταν χθες καλοί και γι’ αυτό ο Άρης δεν κατάφερε ουδέποτε να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη.

To Top