ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρέπει να “ματσάρει” ενέργεια, ένταση, ταχύτητα και δύναμη για να έχει τύχη

Ο Άρης δεν μπόρεσε να “ματσάρει” την ενέργεια, την ένταση, την ταχύτητα και την δύναμη του Ολυμπιακού μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου στο ΣΕΦ, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος. 

Ορθώς ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε πως θα πρέπει η ομάδα του να αντιδράσει σε όλες αυτές τις παραμέτρους ενός αγώνα, αν θέλει να έχει τύχη αύριο στο Αλεξάνδρειο, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Οι κίτρινοι συνηθίζουν να βγάζουν αντίδραση μετά από βαριές ήττες. Το έκαναν πέρσι στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ισοφαρίζοντας σε 2-2 την σειρά και την έστειλαν σε πέμπτο παιχνίδι, αφού όμως είχαν ηττηθεί εύκολα στους δύο πρώτους ημιτελικούς.

Το έκαναν και πρόπερσι δύο φορές, καταρχήν μετά την ήττα με 38 πόντους από την ΑΕΚ, την οποία κέρδισαν εύκολα στον τρίτο αγώνα των πλέι οφ και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά και αντέδρασαν και μετά τις δύο επίσης μεγάλες σε έκταση ήττες από τον Ολυμπιακό την ίδια περίοδο. Τον είχαν κερδίσει στον τρίτο ημιτελικό, στο κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά φέτος, διότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορύφωση της αγωνιστικής φόρμας του, λίγες μέρες πριν το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, αυτό ωστόσο δεν… εμποδίζει τους παίκτες του Άρη να παίξουν πιο δυνατά, με μεγαλύτερη ενέργεια και δύναμη.

To Top