«Πρέπει να τους κλείσουμε το στόμα»: Στη Νάπολι είναι τρελαμένοι για την πρόκριση επί της Μίλαν

Το ηχητικό του Ζιελίνσκι που διέρρευσε δείχνει τις… ορέξεις της Νάπολι για τη ρεβάνς με τη Μίλαν, με τους «παρτενοπέι» να ζουν και να αναπνέουν για το εν λόγω ματς, θέλοντας σαν τρελοί την πρόκριση.

Η Νάπολι κάνει… κοιλιά σε ένα άσχημο σημείο της σεζόν. Διότι το πρωτάθλημα ναι μεν δεν το χάνει, αλλά από την άλλη μεριά βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League και ο κίνδυνος αποκλεισμού είναι ορατός. Ιδιαίτερα μετά την ήττα με 1-0 στο «Σαν Σίρο» από τη Μίλαν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι!
Οι «παρτενοπέι» φέρεται πως έχουν πάρει προσωπικά τη ρεβάνς, δείχνοντας διατεθειμένοι να αποκλείσουν τους «ροσονέρι» και να δώσουν απαντήσεις. Στον ιταλικό Νότο θεωρούν πως ο διαιτητής του πρώτου αγώνα αδίκησε και μάλιστα ξεκάθαρα την ομάδα, αποβάλλοντας αρχικά τον Ανγκισά με μια αμφιλεγόμενη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στη συνέχεια «κιτρίνισε» και τον Κιμ Μιν-Τζάε, τον μοναδικό παίκτη της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι που βρισκόταν στο όριο. Με αποτέλεσμα αμφότεροι να απουσιάσουν από τη ρεβάνς.

Παράλληλα, υπήρξε ένα ηχητικό μήνυμα του Ζιελίνσκι που διέρρευσε στα social media. Σε αυτό, ο Πολωνός χαφ φέρεται να υποστηρίζει πως πρέπει με την εμφάνισή τους και την πρόκριση που θέλουν να κερδίσουν να «κλείσουν το στόμα» στους Μιλανέζους «γιατί μιλάνε πολύ».
Κάπως έτσι, άπαντες το έχουν πάρει προσωπικά στη Νάπολη. Η πόλη ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι και υπάρχει το ενδεχόμενο το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» να είναι ασφυκτικά γεμάτο παρά τα ακριβά εισιτήρια και την κόντρα με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Με τον ιδιοκτήτη των «παρτενοπέι» να απουσιάζει από το εν λόγω παιχνίδι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και να μη δίνει το παρών σε ένα κομβικό ματς.

To Top