Πρίντεζης: “Σοβαρή ομάδα ο Άρης με σοβαρό προπονητή, είχε μεγάλα σουτ”

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα στο Nick Galis Hall και ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε τους λόγους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο έμπειρος φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για χαλάρωση – μετά τη διαφορά του +18 – κι όπως είπε… «η αλήθεια είναι ότι χαλαρώσαμε ενώ δεν έπρεπε. Ίσως να είχαμε στο μυαλό μας περισσότερο τη σκέψη ότι είχαμε τελειώσει το παιχνίδι αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα μ’ έναν πολύ σοβαρό προπονητή. Παίξανε, βάλανε αρκετά μεγάλα σουτ, βρήκαν ρυθμό σε αντίθεση με μας που δεν βάλαμε αυτά τα σουτ κι έτσι δεν ήθελε και πολύ για να γυρίσει το παιχνίδι», είπε.

Ρωτήθηκε μάλιστα για το γεγονός ότι στο Παλέ δεν βρέθηκαν περισσότερα 1500 φίλαθλοι. «Ο Άρης παίρνει δύναμη από τον κόσμο του, έχει δυνατή έδρα, περιμέναμε να γεμίσει και το ότι αυτό δεν έγινε ήταν ένα συν για μας».

Ο Πρίντεζης αναφέρθηκε και στον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ κυρίως όμως για τη βελτίωση που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς η ΤΣΣΚΑ για μια ακόμη χρονιά είναι το φαβορί για να κερδίσει την Euroleague. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται γιατί η βελτίωση που χρειαζόμαστε σαν ομάδα είναι ακόμη πολύ μεγάλη», είπε και συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να βάλουμε περισσότερη ενέργεια, ταχύτητα και πόντους στον αιφνιδιασμό, αλλά χρειαζόμαστε πολλά πράγματα για να φθάσουμε μέχρι το τέλος».

To Top