Πρίττας: «Είμαι παίκτης του Άρη, καμία συμφωνία με Εργοτέλη»

Ο Σάκης Πρίττας ξεκαθάρισε πως είναι αφοσιωμένος στον Άρη και πως η διοίκηση του συλλόγου θέλει να τον κρατήσει, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη. Παραδέχθηκε, πάντως, ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν έρθει σε διερευνητική επαφή με τον ατζέντη του, σε δηλώσεις που έκανε στην Κρήτη.

Ο 32χρονος μέσος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Κρήτης 87,6, όπου υπογράμμισε: «Δεν έχω συμφωνήσει με τον Εργοτέλη, αλλά ούτε και με καμία άλλη ομάδα. Με τον Εργοτέλη μάλιστα δεν έχω καν συζητήσει, πόσο μάλιστα να έχουμε έρθει σε συμφωνία. Είμαι παίκτης του Άρη και αν δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον μου με την ομάδα δεν πρόκειται να συζητήσω με καμία ομάδα. Από όσο ξέρω τόσο ο Εργοτέλης, όσο και άλλες ομάδες έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή φιλολογικού χαρακτήρα με τον ατζέντη μου, αλλά τίποτα παραπάνω».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα, ο Πρίττας είπε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον μου, αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Άρη. Από τη διοίκηση μου είπαν ότι θέλουν να με κρατήσουν, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η απόφαση του προπονητή. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει αφού οριστικοποιηθεί το θέμα με τον Άρη. Θα δω ποιες είναι οι ομάδες που θα μου κάνουν επίσημη πρόταση και θα αποφασίσω».

To Top